2015.02.02. 11:04 – dankógábor

Robbie Williams a Sziget mínusz egyedik napján

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Kiderült ki lép fel idén a Sziget mínusz egyedik napján, augusztus 10-én. Robbie Williams. A volt Take That-tag legutóbb a swinglemezét mutatta be Budapesten, most a Let Me Entertain You című turnéja ér el hozzánk.

Nem könnyű eleget tenni a Sziget változatos zenei ízlésű közönségének, vagy a hazai és a nemzetközi közízlés közti különbségeket áthidalni, de azt biztosan kijelenthetjük, hogy Robbie Williams egyaránt megasztár az itthoni és külföldi közönség szemében is.

– ezt Gerendai Károly Sziget-főszervező mondja a sajtóanyagban. Hozzáteszi még, hogy gondolva arra, hogy hetijegyesek is szép számmal érkeznek majd, összesen 25 ezer napijegyet adnak ki a erre a napra. Ebből az első 10 ezer darabot „early bird” áron, 18 ezer forintért - egy átlagos Sziget nap helyszíni napijegy áráért - lehet megkapni, azután 20 ezer forint lesz a jegy erre a napra, a készlet erejéig. A hetijegyesk természetesen érvényesek erre a napra is. Egyébként nem csak Williamset ígérik erre a napra a szervezők.


pop hír robbie williams



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása