2015.03.03. 10:00 – Lángoló

Jön az új Special Providence-lemez, itt van két új dal is róla

Premier!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Budapesten, a Dürer Kertben tartja itthoni lemezbemutató koncertjét a Special Providence. A zenekar nemrég szerződést kötött a Giant Electric Pea (GEP) kiadóval. Ők adják ki március végén az Essence of Change nagylemezt, amit így 52 országban terjesztenek. Erről az albumról lehet alább meghallgatni az I.R.P. dalt illetve beraktuk a japán oldalon debütált Darknesst is.

A fúziós jazz, a jazzrock, a progresszív rock/metal és az elektronikus zenékből táplálkozó együttes mára már komoly nevet szerezett külföldön, folyamatosan turnéznak Európában, megfordultak már Japánban és Dél-Amerikában is, de a szerződés aláírása hozta meg nekik a nemzetközi áttörést. A négytagú csapat  nyáron vette fel új lemezét a SuperSize Recording stúdióban. A lemezbemutató március 13-án lesz a Dürer Kert nagytermében. Fellép még a Sonar és a String Theory. A Special Providence április elsején Európa-turnéra megy, érintve Szlovákiát, Csehországot, Németországot és Hollandiát. Júliusban pedig a legnagyobb európai progresszív metal rendezvényen, a német Night of the Prog Festivalon lépnek fel.


hír progresszív rock special providence premier.



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása