2015.03.11. 16:54 – dankógábor

Itt a valaha készült legviccesebb Kolin-szám

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

kolin_band1.jpg

Ezt nem mi mondjuk, hanem Linczényi Márk, a Kolin főnöke, aki még mást is hozzátett a Zeus című, eddig nem hallott szerzeményhez. Azt mondja, hogy:

Nem csak azért vicces, mert a refrén németül van. A Super Mario ihlette szintik, a barokkos csembaló és a férfi kórus házasítása nehezen engedi komolyan venni magát. A német refrént amúgy egy, az Operaház növendékeiből álló férfikórus énekli, és a szöveg megírásában a nagymamám is segített, aki amúgy remek fellépőruhákat is tervezett már a zenekarnak zsabóval, kockás inggel és mellénnyel. Utóbbi megjelenése még várat magára, de a régóta várt Mountain King EP-hez már csak a Zeus megjelenésére volt szükség.

Ebből pedig ki lehet következtetni, hogy itt a Mountain King EP is, de előbb jöjjön a Zeus:

Szóval akkor térjünk vissza a Mountain Kingre. Erről ezt mondja Linczényi:

A mese- és mondavilág koncepción alapuló EP már nagyon régóta készül, az első számhoz készült klip, amely az összes Nintendo 3DS készüléken gyárilag látható volt, már három éve megjelent. Az utolsó szám azonban sokáig váratott magára, és ezzel együtt egy fontos korszak le is zárult a zenekar életében. Egyrészt a várakozás korszaka, másrészt a vicceskedés korszaka. Az újabb Kolin számok a saját életünk dolgairól szólnak, nem pedig mesehősök kalandjairól.

Itt az EP:

Mellesleg az is hallhat mostanában lépten-nyomon Kolint, aki csak bekapcsolja a tévét. Itt ni:

Igen, ez reklám, de valójában egy komoly Kolin-dal részlete. Bővebben pedig ezt kell tudni róla:

Az új, eddig nem megjelent Kolin EP első száma a Recycled, amely már a zenekar új felállásában született. Ferigeri gitározik továbbra is, bármennyire is öreg, Komáromi “Kipi” Kristóf dobol, bármennyire is fiatal, és engem még mindig nem lehet kitúrni. Az új felállással új hangzás és új hangvétel is érkezett. Komolyabb témák foglalkoztatnak, amelyekben komolyabban el is merülünk. Így a felszínes gegek helyett valódi érzelmeket szeretnénk megfogalmazni, és újra átélni a közönséggel együtt. Az eddigi visszajelzések nagyon jók, remélem, hogy az új felállással is sikerül majd szép sikereket elérnünk.

És van még új zenekari oldaluk, ahol 

ott van az összes olyan fénykép a zenekarról, amelyekről még mi is azt gondoljuk, hogy szekszi, itt van az összes klip egyben, még a U&I-hoz készített gif klip is.


pop hír the kolin



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása