2015.03.20. 12:14 – dankógábor

Az új Hősök-lemez is megérkezett

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Itt az első olyan Hősök-lemez, amit már csak Eckü és Mentha készített, a 2014-ben kilépett Brash nélkül. A lemez címe Raplife lett és tizenegy szám van rajta. Alább az egész:

Itt a dallista:

1. Raplife
2. Ha én lennék a főnök (közr. Sub Bass Monster & Tkyd)
3. Szuperfankikúl
4. 2 kaliber
5. A történetem (közr. Geriskillz, Duffchy, Dj Kool Kasko)
6. Rég láttalak (közr. Diaz)
7. Legjobban
8. Majd lesz valahogy (közr. Deniz)
9. Itt a Hősök meg a Pix
10. Nem vagy egyedül
11. Egy vér

Itt pedig némi infó a csapattól:

30 felett nyilván nem tudunk serdülőkori megfejtéseket és számokat írni, de azt bátran kijelenthetjük, hogy a Hősök egyik legizgalmasabb és legbátrabb lemezével van dolgunk. A címadó dal többféle jelentéssel bír. Tisztelettel adózunk a rap műfaj felé, de nem ragadunk meg a kliséknél - ezt Joeker horzsoló alapja hűen tükrözi. És ha már Raplife. A klasszikus Tash/Raekwon közöst nagyon szerettük, de Mohaman magazinja is hozzáadott értékkel bírt számunkra és a közegnek a 2000-es években. Időszakoktól függően nagyjából zenéből élünk, a kihívásoktól nem ijedünk meg. Ilyen nagy fába vágtuk a fejszét a Raplife videóklipjével is, ami az egyik legmonumentálisabb Hősök projekt, amelyet az egyik állandó partnerünk, a burn energiaital segítségével valósítottunk meg.

Az albumon amúgy 11 szám található, 2014-2015-ben készült. Próbál pozitív érzéseket közvetíteni, a zenekari felálláshoz tavaly csatlakozott Vörös Janka pedig jó pár dalba kölcsönözte a hangját. A kellemes női vokál többszöri megjelenése alapvetően ad más és új hangulatot a Hősöknek. Az alapok nagy részét Joeker jegyzi, de Diaz és Pixa is írt egy-egy finom darabot. Utóbbi rázta végül gatyába a lemezt, illetve az ő nevéhez fűződik az egyik legérdekesebb jövőzene az albumon, amely az A-do-gat feeling modern továbbgondolása.

Mindent összevetve: nem gondoljuk, hogy megváltjuk a világot a hanganyaggal. De a problémákon túlmutató, üde töltete remélhetőleg vidám perceket okoz a hallgatóknak.


hiphop hír rap hősökKommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása