2015.06.05. 10:00 – Lángoló

Jazzes, triphopos art-pop az Imitationtől

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

x_mg_5876.jpg

Az Imitation tavaly év elején debütált Directions című dalával, amihez később klip is készült. A Pápai Zsanett jazzénekesnő nevével fémjelzett formáció most új dalt ad ki Get Out címmel. Ezt lehet alább meghallgatni. Magáról a projektről így nyilatkozik Pápai:

Az Imitation teljesen a saját zenéimről szól, melyeket különböző zenésztársakkal együtt hozunk létre. Az első néhány dalt Horváth ’Tojás’ Gáborral közösen készítettük el, most pedig Várvölgyi Szabolccsal és Gödri Bulcsúval dolgozunk együtt a következőkön. A jazzes hatások mellett itt a trip-hop, art-pop a fő irány. Most egy kísérletező fázisban vagyunk, hosszú távon szeretnénk majd egy albumnyi anyagot elkészíteni, amibe még sokféle műfaj beleférhet.

Szóval így tessék hallgatni a Get Out című dalt!


premier pop hír electro imitation



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása