2015.06.15. 20:44 – dankógábor

David Vincent megint kiszállt a Morbid Angelből (vagy nem)

Steve Tucker pedig megint beszállt a Morbid Angelbe

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

morbidangeltucker.jpg

Ezt nevezik ám death metal breakingnek! És ha még azt is hozzáteszem, hogy a dobos Tim Yeung sincs már a zenekarban, akkor még nagyobb lesz a hír. Bár utóbbinál egyelőre csak remény, hogy visszatér Pete Sandoval, aki a hátfájdalmai miatt lépett ki öt éve, de azóta már meggyógyult. Egyébként egyelőre semmit nem tudni semmiről, csak Trey Azagthoth gitáros adta hírül, hogy újra a 2004-ben kiszállt Steve Tuckerrel dolgozik, és hogy ez mennyire izgalmas. Meg azt is elárulta, hogy a következő Morbid Angel-lemez lezúzza a világot. Tucker egyébként a furcsán viselkedő Vincent helyére szállt be 1997-ben frontembernek (majd az ő helyére szállt vissza Vincent hét évvel később). Amúgy a hír hallatán egyik szemem sír, a másik nevet. Egyrészt Vincenttel csak kiváló lemezeket adtak ki (igen, még a 2011-es Illud Divinum Insanus is az), másrészt Tuckerrel is született két szintén kiváló, és egy szimplán csak nagyon jó album. Szóval ha így nézzük, csak jó lehet a következő anyag is. Csak azt a glam metálos kiállást sajnálom csak, amit az utóbbi években nyomtak koncerten Vincenttel. (A képen a 2000-es felállás látható: Pete Sandoval dobos, Trey Azagthoth gitáros, Steve Tucker basszusgitáros-énekes és Erik Rutan gitáros)

FRISSÍTÉS: David Vincent közleményt adott ki, amiben kijelentette, hogy nem tud róla, hogy ne lenne már tagja a Morbid Angelnek, és senki nem is kérte a kilépésre. Az viszont hivatalos, hogy Tim Yeung dobos már nincs a zenekarban. Ő anyagi nézetkülönbségek miatt szállt ki, de minden jót kíván Azagthoth-nak.

Ilyenek voltak Vincenttel:

Ilyenek meg Tuckerrel:


metál hír death morbid angel



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása