2015.06.17. 11:15 – dankógábor

Aki fél a bohócoktól, az ne nézze meg az Uzipov új klipjét!

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

uzipovbohoc.jpg

Elkészült az Uzipov harmadik klipje, ami jóval látványosabb lett, mint az eddigiek. Na, nem mintha az előző éppen ne lett volna látványos a maga egyszerű módján, csak a most premierező videóban már vannak például színek. Meg egy bohóc is. Aki történetesen Hosszú Gábor, a zenekar basszusgitáros-énekese. Walkó Gergely gitáros ezt mondja a klipről:

Az eddigi két megjelent klipünkhöz képest sokkal nagyobb felhajtást csaptunk. A Hosszú bohóccá válása önmagában ötórás procedúra volt, nem beszélve a vízfüggöny rendszer helyszíni összeszereléséről és egyéb effektek előkészítéséről. Az egész ügymenet nem is jöhetett volna létre barátaink és kollégáink segítsége nélkül. Hálánk sírig tart! Speciál köszönet jár Hajdu András rendező barátunknak a sok éjszakázásért és hétvégézésért. Bár nem derül ki a klipből, de a helyszín az A38 Hajó koncerttermének nézőtere. Még egy külön köszönet, hogy igénybe vehettük egy teljes vasárnapra. Tökéletesebb forgatási terepről nem is álmodhattunk volna.

A zenekarnak Orfűvel nyílik a fesztiválszezon (most pénteken lépnek fel ott), ezért mindenképp szerettek volna még ez előtt kijönni vele.

Nagy meló volt, most indulunk is le, hogy egy kicsit megpihenjünk, aztán pénteken indulhat a buli.

Július 2-án egyébként Budapesten is fellépnek majd a Barba Negra Trackben.


premier rock hír noise uzipov



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása