2015.07.02. 12:49 – dankógábor

BRÉKING! Ismét elmarad a Hegyalja fesztivál

hegyalja.png

Napok óta terjed a pletyka, hogy ismét elmarad a Hegyalja fesztivál (idei nevén Kingdom of Hegyalja). Elértük Kovács Pétert a fesztivál egyik főszervezőjét, aki a Lángolónak megerősítette a hírt, valóban elmarad a rendezvény. Az okokról annyit mondott, hogy a fesztivál területének birtokba vételével váratlanul olyan bizonytalanságok léptek fel több helyrajzi számmal kapcsolatban is, hogy nem merték bevállalni a nyitást, ezért úgy döntöttek, hogy inkább nem tartják meg a rendezvényt. Mivel viszont a zenekarok nagy része már ki van fizetve, így alternatív helyszínt keresnek mindnek (valószínűleg Budapesten lesz a legtöbb koncert), illetve a jegyvásárlókat is a maximális mértékig igyekeznek kárpótolni. Pontos információkat kicsit későbbre ígért Kovács, amikor már minden letisztázódott.

Frissítés!

Itt a szervezők hivatalos közleménye:

Elmarad a Kingdom of Hegyalja

Elmarad Tokaj-Rakamazon a július 15-19-re tervezett Kingdom of Hegyalja. A négy fesztiválterületből három nem áll rendelkezésre, ezért a szervezők úgy döntöttek, nem rendezik meg a fesztivált az eredeti területen, de még dolgoznak azon, hogy néhány koncertet más helyszínre átszervezzenek.
„Nem áll rendelkezésünkre abban a formában a helyszín, ahogy azzal eredetileg kalkuláltunk, ezért úgy döntöttünk, nem rendezzük meg a fesztivált Tokaj-Rakamazon. Dolgozunk még azokon a lehetőségeken, hogy a leszervezett koncertek egy részét más helyszínen megtartsuk, ezzel kapcsolatban később tudunk bővebb információval szolgálni” – tájékoztatott Kovács Péter, a fesztivál egyik főszervezője.
Azoknak, akik már megvásárolták a jegyüket, illetve bérletüket, a kifizetett összegeket természetesen visszatérítik a szervezők. Ezzel kapcsolatban további információ itt kérhető: jegy@kingdomofhegyalja.hu

Az Index.hu elérte Bodnár Lászlót, Rakamaz polgármesterét, aki elmondta, nem tud semmiféle területi gondról, a munkásaik jelenleg is azon dolgoznak, hogy rendben legyen a tervezett nyitásra minden. Aki erre hivatkozik a lemondásnál, az szerinte egyszerűen nem mond igazat. A szerződésüket még senki nem mondta fel, csak egy szervező hívta fel telefonon, hogy 99 százalék, hogy elmarad a fesztivál.


fesztivál hír hegyaljaKommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

trey 2015.07.02. 13:16:46

ez milyen szopas :(
sajnalom a sok fesztivalozot, aki mar beleelte magat
es azt a ceget is aki lenyeli ezt a buksit anyagilag

Köldök_szösz 2015.07.02. 13:47:13

ugyan már, majdnem ugyanaz ha kimentek a margit szigetre piálni csak ott legalább csönd és béke is van a torzul ordító együttesek helyettt

tool06 2015.07.02. 13:48:56

ez történik ha jószándékú amatőrök akarnak fesztivált szervezni

pár egyetemista, nulla tapasztalat

Noir 2015.07.02. 14:06:50

Hát ez borzalmasan kínos, ha még a tavalyi cuccot is mellé rakjuk..

efilnikufesin 2015.07.02. 15:06:40

jó, hát ezért az idei "megújult" fesztiválért igazán nem kár...

phaszfej 2015.07.02. 15:34:22

halál az összes fesztiválra!

cardiobascuralis 2015.07.02. 16:04:24

Azért kurvára nem ugyanaz egy (mondjuk) Kowalsky meg a Vega koncert a Hegyalján meg a Trackben...

A fesztiválhangulatot nem is említve.
Kár érte, az egyik legjobb fesztiválhely volt, voltam jó párszor, idén is terveztem.
(És akkor a jó tokaji borokat - nem azokat, amiket a fesztiválon belül lehetett kapni, ott is sokáig csak egyetlen pultban, míg a többiben csak sört, mert azok lőrék, kint a pincékben - nem is említettem.)

bandigyerek 2015.07.02. 18:09:27

talán az utolsó nagyfesztivál volt, ahol túlnyomórészt rockzene szólt, de ennek már annyi :(

Coligny 2015.07.02. 18:26:38

@bandigyerek: Nem tudom mennyivel volt nagyobb a Maratonnál vagy a Fezennél, de nekem nem tűnt jelentősnek a különbség.

Coligny 2015.07.02. 18:27:28

@bandigyerek: Nem tudom mennyivel volt nagyobb a Maratonnál vagy a Fezennél, de nekem nem tűnt jelentősnek a különbség.