2015.07.02. 08:53 – Hirdetés

Öt nap múlva Rock By The River fesztivál a Barba Negra Trackben

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

bio.jpg

Július 7-én az amerikai progresszív és power metal-szcéna kiválóságai érkeznek a Rákóczi híd budai hídfőjéhez, a Barba Negra Trackbe. A Dream Theater-Kamelot duó pedig kiegészül a hazai progresszív színtér vezető formációjával, a Special Providence-szel.

Egy formáció, amelynek tagságát egytől egyig kiváló és egyedülálló zenészek alkotják. Olyannyira, hogy már csak a játékukat is figyelni élményszámba megy – arról nem is beszélve, amit közösen hoznak létre a színpadon. A 2011 óta James LaBrie (ének), John Petrucci (gitár), John Myung (basszusgitár), Jordan Rudess (billentyű), és Mike Mangini (dob) felállású, a progresszív metál egyik legékesebb gyöngyszemének számító Dream Theater 1985-ben alakult, jelenleg pedig 13. nagylemezén dolgozik. A Rock By The River fesztivál műsorát mellettük a power metal egyik nagy favoritja, a floridai Kamelot, valamint az egyre nagyobb nemzetközi elismertséget kivívó Special Providence fellépése teszi teljessé július 7-én a Barba Negra Track-ben.

2015. július 7., Rock By the River fesztivál

Barba Negra Track, Rákóczi híd, budai hídfő

- Dream Theater

- Kamelot

- Special Providence

Jegyek:
június 16-tól: 8990 Ft


rock metál koncert fesztivál program kamelot dream theater special providence barba negra track



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása