2015.09.04. 16:13 – Hirdetés

BME Egyetemi Napok, avagy Bulizz Még Egyet szeptemberben!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

bme_en_03.jpg

Ha szeptember, akkor tanévkezdés. Minden kezdet nehéz, kivéve, ha Budapest legnagyobb egyetemi fesztiváljával, a IX. BME Egyetemi Napokkal indítasz. Több mint harminc külföldi és magyar fellépő közül választhatsz a zenei helyszíneken. Ezzel zárul az idei fesztiválszezon, de a bulival felkészülhetsz a télre is, hogy legyen mit felidézned a hideg estéken. Külföldi világsztárok és a magyar könnyűzene királyai fogják felejthetetlenné tenni szeptember közepét az Infoparkban. További infók a hajtás után!

Bulizz három napon át, vesd bele magad az éjszakába, mert Budapestre érkezik az év legnagyobb slágerét jegyző DJ és producer, a svéd Aron Chupa. Táncolj az I am an Albatraoz, az idei legnagyobb partihimnusz ütemére több ezer rajongóval együtt! Esténként a jó hangulatról a legnagyobb magyar sztárfellépők gondoskodnak. A Halott Pénzt, az Anna & the Barbies-t, a 30Y-t és a Hősöket senkinek nem kell bemutatni, ahogy Kis Grófot sem. Ezreket fog megugráltatni a napokban kiadott új lemezhez kapcsolódó turné első állomásán a Paddy & the Rats. 

bme_en_02.jpg

A „Nyári gyerekek” nemcsak a Balaton parton, hanem a Duna parton is megtáncoltatják az egyetemistákat a kultikus slágerré vált Nyári Dallam című dalukkal. A Kelemen Kabátban formáció berobbanása óta bombasztikus sikernek örvend: számtalan jól ismert, rongyossá játszott dalt, klipet és teltházas koncertet tudhat maga mögött a zenekar. Sikerük titka a humoros, karakteres dalszövegek és a sokszínű zenei hangzásvilág ötvözetében rejlik.

kelemenkabatban.jpg

Az Ivan & the Parazol tagjai lassan „öregdiákként” lépnek fel a BME Egyetemi Napokon. A zenészek közül többen a Műegyetem hallgatói, tulajdonképpen évfolyamtársaiknak játszanak. Az idén öt éves zenekar bejárta az összes nagy magyar fesztivált. Egyedi stílusukkal, melyben ötvözik a hatvanas, hetvenes évek zenei világát és kortárs irányzatait, már külföldön is ezreket meghódítottak. Ez nem lesz másként szeptember 17-én sem, ígérik a zenészek.

ivanandtheparazol.jpg

A fellépők sorának még koránt sincs vége, sőt ez még csak a kezdet. Biztosan az Egyetemi Napokon „szexizik” a Puskás Peti vezette The Biebers, pörgeti a lemezeket a legdögösebb magyar lemezlovas, Metzker Viktória, energikus produkciójával ezreket fog megtáncoltatni Edo Denova, rímeivel, szókimondásával extázisba rántja a közönséget Deniz, hogy csak a legjobban várt produkciókat említsük.

deniz.jpg

Este buli, nappal sport. Aki éjszaka legény, az legyen nappal is! Az esti programok mellett közel 3000 hallgató fogja birtokba venni a BME Sporttelepet és Sportközpontot szeptember 16-án. Minden budapesti egyetemről, főiskoláról érkeznek sportolók és összemérik tudásukat, ügyességüket. Vegyél részt te is a Budapesti Egyetemi Sportnapon, majd vezesd le az izomlázat egy kiadós hajnalig tartó mulatozással!

metzkerviki.jpg

Hallgatóbarát diákbérletek és jegyek bármilyen érvényes diákigazolvánnyal már elővételben kaphatók. Csapj le a kedvezményes jegyekre, váltsd meg bérleted a fesztiválra 3.999 forintért! A Diák napijegy csak és kizárólag a helyszínen vásárolható majd 1.999 forintos áron. Ha már elmúltak diákéveid, de szívesen elevenítenéd fel a régi szép időket, 4.999 forintba kerül a háromnapos időutazás, vagy ha csak egy éjszakára szeretnéd magad újra egyetemistának érezni, vedd meg 2.999 forintos napijegyed a Ticketportal hálózatában!

Zárjuk együtt a fesztiválszezont és indítsuk együtt az új tanévet! Bulizzunk Még Egyet!

BME Egyetemi Napok Facebook: https://www.facebook.com/egyeteminapok


ajánló hirdetés bme egyetemi napok



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása