2015.09.30. 16:30 – Hirdetés

Eredeti KISS-taggal ünnepel a KISS Forever Band a Barba Negrában

Bruce Kulick is színpadra lép velük szombaton

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

kissforever.jpgA KISS Forever Band, Európa első számú KISS tribute bandájaként gyakran olyan hűen reprezentálja kedvenceit, hogy igencsak nehéz megkülönböztetni őket az eredeti formációtól, Idén ősszel, huszadik születésnapjuk alkalmából hatalmas bulira készülnek ugyanis a srácok, a hab pedig az ünnepi tortán egy igazi sztárvendég lesz, hiszen a KISS egyik, 1984-től 1996-ig tartó aranykorszakának gitárosa, Bruce Kulick fogadta el meghívásuk, aki 1988-os KISS - koncert óta most látogat először ismét hazánkba.

A rajongóknak külön jó hír, hogy akár a gitárossal személyesen is találkozhatnak egy meet&greet során, relikviáit pedig szintén beszerezhetik a helyszínen felállított standon a Barba Negra Music Clubban. A Dominótól a Crazy Nightsig számos klasszikus felcsendül majd az est során. A sorlemezek hallgatása mellett pedig nem árt tudni, hogy a jegyek már kaphatók, elővételben 2000, a helyszínen 2500 Ft-os áron.

A KISS Forever Band tagjai korábban olyan, saját jogukon is híres formációkban játszottak, mint a Sing-Sing, az Ossian, vagy a Machine Mouse. Húsz évvel ezelőtt az E-Klubban szervezett Sztárok Együtt a Színpadon koncert és a hatalmas siker után a tagok úgy döntöttek, együtt hódolnak tovább közös szenvedélyüknek, és ápolják a Kiss örökségét. Ez idő alatt pedig bejárták Európát, találkoztak az eredeti Kiss tagokkal, DVD és CD kiadványt is jelentettek meg, október 3-án, szombaton pedig, ahogy minden évben, a Barba Negra Music Cubban ünnepelhetjük együtt a megalakulásuk évfordulóját!

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/684141231686946/


hirdetés születésnap programajánló kiss forever band bruce kulick barba negra



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása