2015.09.30. 16:00 – Lángoló

Filmes, magyar nyelvű klipet adott ki a Cadaveres

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

cadaveres2015.jpg

A Cadaveres zenekar idén ünnepli fennállásának tizedik évfordulóját. A kerek évforduló alkalmából egy különleges EP-t is kiad a székesfehérvári csapat, a digi-pack csomagolás hét, főként magyar nyelvű dalt rejt, de erre akár a Hazai címből is rá lehet jönni.A számok szorosan kapcsolódnak a zenekar 2013-ban kiadott Demoralizer lemezéhez, ugyanis az eredeti, angol nyelvű verziójuk ezen az albumon vannak. A magyar nyelvű dalok mellet vannak akusztikus átiratok is és egy Ákos-szám, a Szeress így... újraértelmezése is. A zenekar nem titkolt szándéka, hogy az EP dalaival bekerülhessen a legtöbb hazai rádió műsorába, ami ezidáig csak ritka alkalmakkor sikerült. A felvételek Érden készültek Varga Zoltánnal a SuperSize Productionban. A lemez amúgy hivatalosan július 21-én jelent meg, de az alábbi klip abszolút friss, itt lehet látni először. Lemezbemutató bulik is lesznek. Október 3-án a Dürer Kertben Budapesten, október 10-én pedig a debreceni Dharma klubban.

Viniczai Szabolcs dobos ezt mondta az A képlet című dal klipjéről:

Egy amatőr kisfilmes barátunk készített egy filmet, aminek a témája, képi világa nagyon megtetszett nekünk, mi pedig megkérdeztük, hogy ha nem bánja, mi nagyon szívesen átvágnánk klipnek, hogy a számhoz passzoljon. Örömmel vette az ötletet, így sikerült összehoznunk. Az utóvágást Dudás Miklós barátunk végezte el.

Erről van szó:


premier metál hír cadaveres



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása