2015.10.23. 10:33 – dankógábor

Adele visszatért, még új dal is van

Az a szám címe, hogy Hello, gondolom nem véletlenül, beköszönt a nagy szünet után. A harmadik lemez címe egyébként 25 lesz, szóval folytatódik a számos címadás. (Az előzőnek 21, az debütálónak pedig 19 volt a címe.) A brutálisan nagy sikerű, 2011-es 21 után az énekesnő szült egy gyereket, majd teljesen visszavonult, hogy élje picit az életét, de közben szép lassan megírta a 25-ot, ami az egyik legjobban várt lemeznek számít világszerte. Hát most itt van.


pop hír adeleKommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

micsoda? 2015.10.24. 22:08:41

Látszik, hogy a kedvencem:-) Szeretem a hangját, és örülök, hogy elismert énekes alakjától függetlenül. Szép arca van, kellemes a megjelenése. Itthon Tóth Verához tudnám hasonlítani, szintén szeretem a hangját.

Metálkóc 2015.10.26. 09:48:06

@micsoda?: Szeretnéd elvenni, hogy az alakjával és a külsejével vagy fennakadva? Minek kell bárkihez is bárkit hasonlítani?! Mi a párhuzam a zene szempontjából? Mi köze van az alaknak ahhoz, hogy valaki mennyire tehetséges. és mennyire lehet kedvenc?! Adele-nek olyan hangja van, hogy a bugyit leénekli bárkiről. Tudok néhány zenészt, aki sem nem Lollobrigida sem nem Gassman, de olyan tehetséges, hogy ihaj, és erőteljesen tojok a kinézetére, sőt arra is, hogy milyen magas. A dal jó, állat jól énekel, érdekel a lemez. Ennyi.

micsoda? 2015.10.26. 17:07:46

Bocsi, valamit közösen félreértünk, vagy nem jól fogalmaztam. Szóval nem véletlen, hogy a képe a hozzászólásom melléklete. Szeretem a hangját, a dalait ezért. Az alakját meg azért jegyeztem meg, mert mi még ott tartunk, hogy köze van az "alaknak" ahhoz, hogy az énekesből lesz-e "valaki". Még ha találna is kitartó menedzsert, vagy csalogányként énekelne, kis hazánkban akkor sem. Valamiért Tóth Vera sem futott be, bizonyára a telt idoma közre játszott, pedig nem egy tucathangú énekes.