2015.11.11. 16:58 – Hirdetés

Ilyen még nem volt a Kowalsky meg a Vega életében

Dupla telt ház a Barba Negrában

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

kmw.jpg

Úgy látszik, két egymás utáni fővárosi buli sem elég a Kowalsy meg a Vega rajongóinak, és már hetekkel a két Barba Negrás koncert előtt elfogyott az összes jegy a november 27-ei és 28-ai eseményre is. A zenekar mindkét este eljátssza a jövőre megjelenő új nagylemez két, már korábban bemutatott dalát, a Varázsszavak és a Sírig tart című szerzeményeket, a terepet pedig 27-én két csajos formáció, a Dorothy és a Mrs Columbo, 28-án pedig a Localface és a Mocsok1Kölykök melegítik be a srácok előtt. A banda tagjai a helyszínen dedikálják friss DVD-jüket is, mely koncertfelvétel a Barba Negra Track-ben készült idén júniusban. Minderről egy villáminterjúban a zenekar két tagja, Kowa és Jimmy is beszámolt, ami a hajtás után olvasható. 

Bár az már megszokott, hogy sorra töltitek zsúfolásig tele a különböző szórakozóhelyeket, de előfordult már, hogy ilyen hamar elkapkodják az összes jegyet, mint most, egy akkora helyre is, mint a Barba Negra?

Ilyen még nem volt a Kowalsky meg a Vega életében, de talán még a Barba Negra életében sem! Nagyon örülünk neki, és nagyon köszönjük mindenkinek a támogatást és a munkát, aki részese volt ennek az eredménynek!

Ha minden igaz, új színpadképpel készültök már ezekre a koncertekre. Ki tervezte a látványvilágot? Milyen újítások várhatóak, el lehet már árulni róla ezt-azt?

Minden nagyobb koncertre szeretünk valami mást, valami olyan dolgot kitalálni, amit még a zenekar addig nem alkalmazott színpadon! A kivetítőn megjelenített vizuális effekteket szakemberünk, Németh Gábor készíti el egyeztetve Kowával és a zenekarral. Ez nagyon fontos része a koncerteknek. A fények megtervezése fénytechnikusunk, Kovács Gergő munkája, egyeztetve, összehangolva a munkálatokat Gabival. A többi showelem megtervezése általában Soci és Jimmy feladata. Hogy éppen most mivel készülünk, azt látni kell, beszélni felesleges róla. 

Két ugyanolyan koncertre készültök, vagy különbözni fog a két setlist?

A két nap programja teljesen megegyező, hiszen a célunk a dupla nappal az volt, hogy minél többen meg tudják nézni az évzáró programot , és nem az, hogy két különböző programmal két koncertre invitáljuk ugyanazokat az embereket. Más kérdés, hogy még így sem tudunk eleget tenni az elvárásoknak, hiszen mint utóbb kiderült, így is sokan jegy nélkül maradtak. Azonban harmadik napot nem terveztünk, és most tartjuk is magunkat az eredeti elképzelésekhez. A 2016-ban Varázsszavak címmel megjelenő új nagylemez lemezbemutatója a Trackben lesz, ott majd hatezer ember elfér, úgyhogy ott majd kárpótoljuk a most lemaradókat is!

Két új dalt is játszotok majd az új korongról. Hogy állnak a lemez munkálatai?

Remekül haladunk a felvételekkel, és még a hangszerelésre is marad plusz időnk, ha valamit esetleg szeretnénk majd újragondolni. A lemez megjelenését április elejére tervezzük, de februárra még megjelentetünk egy új dalt videoklippel együtt. A forgatások január legelején lesznek, ami azt jelenti, hogy az újévet is munkával kezdjük. És ez még csak véletlenül sem panasz! Lelkes és örömteli minden perc, amit a háttérben és a színpadon elvégezhetünk!

Egyéb meglepetés, esetleg vendégek várhatóak a két bulin?

A nyári nagy koncertünkön volt vendégünk, Geszti Péter személyében, ami nagyon jól sikerült! Erre a két koncertre nem hívtunk vendégeket, de nagyon színes lesz a vendégzenekarok műsora is! 

KOWALSKY MEG A VEGA

Barba Negra Music Club - Budapest XI.- Prielle Kornélia utca 4.

2015. november 27-28., Kapunyitás: 20:00

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1445683572401580/


hirdetés programajánló kowalsky meg a vega barba negra



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása