2015.12.06. 09:46 – dankógábor

Ma is lesz Today Is The Day a Crippled Black Phoenix előtt

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

crippled-black-phoenix-promo-2015-650x400.jpg

Ahogy itt írtuk, szombat este a Today Is The Day játszott Budapesten. Itt meg arról írtuk, hogy a Crippled Black Phoenix december 6-án koncertezik a Dürer kertben. Most meg a Mikulás egybe rakta a kettőt. Illetve, aki ott volt tegnap a Today Is The Dayen, ma repetázhat, aki meg nem, most pótolhat. 

A ma Budapesten fellépő Today Is The Daynek holnap szabadnapja van és a két külföldi fellépő közötti kölcsönös tisztelet miatt Steve-ék holnap beugranak egy 40 perces bulira a Dürer Kertbe is!

- írták itt a szervezők. Szóval ha még azt is hozzá vesszük, hogy harmadikként Makó Dávid is fellép az egészen kiváló Devil's Trade nevű egyszemélyes projektjével, igen klassz estének nézünk elébe. Ilyenek lesznek sorrendben:

The Devil's Trade kezd majd 19.30-kor

Aztán jön a Today Is The Day 20.30-kor:

Majd a Crippled Black Phoenix zárja a sort 21.30-kor:


rock hardcore hír today is the day crippled black phoenix the devils trade



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása