2015.04.19. 16:30 – Gnosis

Ez őrület, a Kill With Hate-nek bejött nemcsak a halál, de az élet is!

Tavaszi őrület

11113786_10153197345345270_2417210678662149909_n.jpg

Mindig öröm látni, hogy a hazai metal underground nem csak a passzív hozzáállásról és tétlenségről szól, hanem néhányan bátran mernek nagyot álmodni és tenni is azért, hogy sokan megismerjék és szeressék őket. Magyarország egyik legismertebb és legprofibb halálmetál zenekara a Kill With Hate töretlenül halad előre a céljai megvalósítása felé, aminek a legújabb látványos pillanata az április 23-án induló hétállomásos európai turné. A Hollandiát is érintő mészárláskor közösen fognak fellépni az angliai extrém metal nagyágyú Anaal Nathrakh csapatával és ezt talán nem szükséges megmagyarázni, hogy milyen nagy megtiszteltetés egy magyar deathmetal zenekar számára.


hír büszkeség deathmetal kill with hate és balítélet2015.04.19. 11:35 – m.adi

A több sosem elég – hazai újdonságok

dalmegosztás

A dalmegosztás ezúttal nagyon változatosra sikeredett, és tele van feltörekvő fiatalokkal, valamint korábban máshonnan ismert zenészek projektjeivel. De tényleg, ezúttal aztán nem minden poprock, van itt funky, punk rock, szintipop, sőt egyszál zongorás, beatboxos-gitáros-looperes, és még pszeudo-buddhista rappes produkció is, amiről eddig nem is tudtam, hogy létezik. Szóval látókörtágítás és sok zenei finomság vár rátok, ha lejjebb tekertek.


magyar dalmegosztás2015.04.19. 10:22 – _fá_

Ben Frostról nem fogok mesélni

Az ausztrál, de egy ideje már Izlandon élő Ben Frost már 2003 óta aktív, mégis csak kevesen gondolták volna, hogy így 12 év után úgy jön Budapestre, hogy azt sokan az év csúcspontjának kiáltják ki már előre is. Olyannyira nem, hogy Ben Frost 2011-ben már volt Budapesten, amire én például egyszerűen azért nem mentem el emlékeim szerint, mert találkoztam véletlenül egy régi ismerősömmel, akivel elbeszélgettük az időt. Ehhez képest most nem tudtam volna embert mondani, aki miatt kihagytam volna a Trafóban Ben Frostot. (A kép nem a helyszínen készült.)


electro koncertbeszámoló ben frost2015.04.18. 11:00 – Magyar Ádám

Olyan zenét szeretnék csinálni, ami túlél engem – Zalon-interjú

for the English version, please scroll down

Amy Winehouse háttérénekeseként vált ismertté Zalon Thompson, és bár az énekesnő halála után – ami akár a karrierje végét is jelenthette volna – a testvérét is elvesztette, most újra itt van, tele lelkesedéssel és tervekkel, és látszólag készen áll arra, hogy hamarosan megjelenő új lemezével meghódítsa a világot. Zalon március végén a Random Trippel lépett fel az Akváriumban, ekkor beszélgettünk vele a múltjáról, a jövőjéről és a zenéhez való hozzáállásáról.


interjú soul amy winehouse zalon2015.04.18. 08:05 – _Hóember_

Csak, hogy itt is meglegyen: Wu-Tang Clan a Parkban

A Keleti Part örökbecsű bandája, a Wu-Tang Clan lép fel a Parkban július 7-én. Néhány tag már külön-külön adott koncertet hazánkban, a mostani fellépés azonban minden eddiginél nagyobb durranásnak ígérkezik, hiszen a Wu teljes legénysége itt lesz, Raekwontól RZA-ig. A pár hónapja a Better Tomorrow című lemezzel, valamint a 88 évre kereskedelmi forgalomba nem kerülő, egyetlen példányszámra limitált Once Upon a Time In Shaolinnal jelentkező csapat bulija ideális nyári programnak ígérkezik.


hiphop hír rap wu tang clan2015.04.17. 11:00 – Lángoló

Mozi - Patché-klippremier

patche.jpg

Mozi címmel új dallal és a hozzá készült klippel jelentkezik Pákai Petra és Cséry Zoltán, az az a Patché zenekar.

Az új videó betekintést enged az emberi sorsok és életek spirituális világába, és a dal pedig a felhőtlen szabadságot, és a pozitív energiákat hirdeti, nem mellőzve a tanulságot, amit a dalszöveg pikantériája ad meg.

- mondja Cséry Zoltán billentyűs. A zenekar anyagai már fent vannak az ismert zenei webáruházakban, és a streaming oldalakon is. A duóval április 20-án lehet találkozni a Budapest Jazz Clubban este 20 órától. Itt az új klipjük:


premier jazz pop hír patché2015.04.17. 10:17 – dankógábor

Annyira nincs vége a Crystal Castlesnek, hogy itt egy új dal

Amikor Alice Glass énekesnő kiszállt a Crystal Castlesből, mindenki úgy volt vele, hogy ezzel vége is a kétszemélyes zenekarnak. Aztán a duó férfi tagja, Ethan Kath azt mondta, hogy nem, ez nem így van. Most pedig bebizonyította, hogy nem így van. Itt van ugyanis a Frail, amit egy bizonyos Edith énekelt fel, de a rajongók ne féljenek, nem lett más a szintipunk zenekar, ugyanúgy megy a magas hangos visítozás, mint régen. Az igazi próba viszont a koncert lesz, mivel frontemberségben az igen intenzív Glasst nehéz lesz helyettesíteni. Egyébként Kath csatolt is egy üzenetet a dal mellé. Most csak annyi áll ott, hogy minden jót kíván a volt énekesnőjének, még egy szívecskét is rakott a végére. Eredetileg viszont az is oda volt írva, hogy nem is Glass énekel a csapat leghíresebb dalaiban, és hogy az emberek őt dicsőítették Kath szövegei miatt, de ez akkor rendben volt. Úgy látszik most már nincs. Szóval itt a dal.


pop hír electro crystal castles