2015.05.31. 10:47 – [MTI]

Az Ocho Macho nyerte a Nagy-Szín-Pad!-ot

Az Ocho Macho nyerte a Nagy-Szín-Pad! című tehetségmutató versenyt szombat este a fővárosi Akvárium Klubban. A Petőfi Rádió és a Petőfi TV, valamint a VOLT Produkció szervezésében zajlott rendezvény fináléjában három előadó mérte össze produkcióját, közülük a közönség választotta ki a győztest.


hír nagy-szín-pad2015.05.29. 21:08 – KirschAndrás

Meg ne feledkezzünk a mai nap legsokkolóbb momentumáról

Visszatért a Shygys

A holtakat el kell engedni. Mert, ha visszatérnek, iszonyatosabbak lesznek, mint valaha. Álmunkban sem gondoltuk volna, hogy a Kedvencek Temetőjének tanulságát egyszer pont a Shygys fogja igazolni. Bár Kozso rózsabokor-szívének óvó szirmait már rég lesöpörte magáról a három tagúra fogyatkozott alakulat, túl sok tesztoszteront bizony a modern(?) hangszerelés sem pumpált a produkcióba. Szó se róla, a 90-es években a gazdaasszony-képzők elsőévesei ölni tudtak volna Julian, Brandon, Martin és a többiek mellszőrével kitömött plüsstigrisért. Mára azonban egy hasonló produkció már annyi létjogosultsággal sem bír, mint a turbo boost gomb a pápamobilban. Na, jó, azért a könnycsatornákat valamelyest így is megdolgoztatja.


pop hír shygys2015.05.29. 17:59 – Nihil_AK

Meztelenség és erőszak (18+)

A Shining új klipje

kvarforthpromo2.jpg

Hamarosan itt a jól megérdemelt hétvége. Ez már önmagában is jó hír, ami viszont még jobb, hogy a héten új videóval jelentkezett a Shining, amit most meg is nézhettek. Niklas Kvarforthról és cimboráiról vélhetően továbbra sem fognak mentálhigiéniás központot elnevezni, de valószínűleg nem is törnek ilyen babérokra. A hajtás után jön a klip.


videó shining black metal 18+ niklas kvarforth2015.05.29. 15:38 – Hirdetés

Best Of Hegyalja 1.

Videós kedvcsináló metálosoknak

at_the_gates.jpg

Idén új névvel és színes programokkal vár mindenkit a Kingdom Of Hegyalja. A szervezők elmondása szerint a megújult zenei kínálattal szeretne szélesebb közönség felé nyitni a fesztivál, ugyanakkor azoknak is kedvezni akarnak, akik elsősorban a rock/metál vonalat részesítik előnyben. Látva az idei felhozatalt, ezzel nem is lesz gond, hiszen itt lesz többek között a tavaly új lemezzel jelentkezett At The Gates, a Nightwish, és jó pár név a magyar élvonalból.


hirdetés programajánló metál videó nightwish ektomorf at the gates kingdom of hegyalja2015.05.29. 12:03 – dankógábor

A Lindemann betegebb a Rammsteinnél is (18+)

lindemann.jpg

Igazából eddig nem tudtam elképzelni, hogy milyen zenét hoz majd össze Till Lindemann, a Rammstein énekese szólóban, most meg már nem is kell. Itt van ugyanis a Peter Tägtgren svéd metálproducerrel -zenésszel összerakott projekt első klipje, a Praise Abort. Szavak nincsenek rá mi ez, amit látunk, rendkívül gusztustalan, az biztos. A Rammstein cuccai csak jelenthetnek neki. Sőt, ez az egész olyan, mintha egy angol nyelvű Rammstein lenne. Persze azzal a kivétellel, hogy a nyugatra exportálás érdekében inkább puhítani szoktak a produkciókon, de itt ilyen nincs. Új album is lesz nemsoká, talán nem klipesítik meg az egészet.


metál hír rammstein 18+ lindemann peter tagtgren2015.05.29. 09:48 – Lángoló

Mátyás Attila-unplugged az A38 Hajó Tetőteraszán

matyasattilabandboritokep.jpg

Szombat este különleges fellépésre készül Mátyás Attila. A 2013-as MR2 akusztikus koncert óta most először játsza dalait újra ugyanilyen formában. A két évvel ezelőtti fellépés alkalmával vendégművészek is felléptek Matyival, ez így lesz szombat este is – többek között Galambos Dorina, Juhász Robi, vagy Vasvári Viki is fellép a koncerten. 


rock koncert hír mátyás attila2015.05.29. 09:06 – Hirdetés

Harmadszor is RockPart fesztivál Balatonszemesen

rockpart_clawfinger.jpg

Augusztus második hétvégéjén ismét rock, metál és hardcore a Balaton partján. A korábbiakhoz hasonlóan az idei évre is impozáns fellépőgárdát hoztak össze a szervezők. Itt lesz a Clawfinger, a My Dying Bride, a Dillinger Escape Plan, a Suicide Silence, a Turisas és a magyar metál élvonala. Ha ehhez még hozzátesszük, hogy hideg sör és tópart, akkor minden adva van egy igazán jó fesztiválhoz. További infókért olvass tovább!


hirdetés programajánló clawfinger dillinger escape plan rockpart2015.05.28. 16:02 – Hirdetés

Omar Sosa kvartettje Budapesten

Nyerj páros belépőt a koncertre!

sosa1.jpg

Jövő szerdán Budapesten, a MoMban lép fel napjaink egyik legsokoldalúbb jazz művésze, Omar Sosa, akiről Joe Zawinul, a Weather Report legendás billentyűse azt nyilatkozta: „Omar Sosat kell hallgatni, ő a jövő!”  A zongorista, aki igazi multitalentumnak számít, hiszen emellett zeneszerző, producer, és ütőhangszeres is,  különféle népek zenéjét ötvözi afro-kubai gyökereiből táplálkozó játékával, elektronikus elemekkel, mindezt a latin jazzre alapozva. A koncertre most egy páros belépőt is nyerhetsz. Játék és további infók a hajtás után!


hirdetés játék jazz kuba progamajánló omar sosa