2015.05.31. 10:47 – [MTI]

Az Ocho Macho nyerte a Nagy-Szín-Pad!-ot

Az Ocho Macho nyerte a Nagy-Szín-Pad! című tehetségmutató versenyt szombat este a fővárosi Akvárium Klubban. A Petőfi Rádió és a Petőfi TV, valamint a VOLT Produkció szervezésében zajlott rendezvény fináléjában három előadó mérte össze produkcióját, közülük a közönség választotta ki a győztest.


hír nagy-szín-pad2015.05.29. 21:08 – KirschAndrás

Meg ne feledkezzünk a mai nap legsokkolóbb momentumáról

Visszatért a Shygys

A holtakat el kell engedni. Mert, ha visszatérnek, iszonyatosabbak lesznek, mint valaha. Álmunkban sem gondoltuk volna, hogy a Kedvencek Temetőjének tanulságát egyszer pont a Shygys fogja igazolni. Bár Kozso rózsabokor-szívének óvó szirmait már rég lesöpörte magáról a három tagúra fogyatkozott alakulat, túl sok tesztoszteront bizony a modern(?) hangszerelés sem pumpált a produkcióba. Szó se róla, a 90-es években a gazdaasszony-képzők elsőévesei ölni tudtak volna Julian, Brandon, Martin és a többiek mellszőrével kitömött plüsstigrisért. Mára azonban egy hasonló produkció már annyi létjogosultsággal sem bír, mint a turbo boost gomb a pápamobilban. Na, jó, azért a könnycsatornákat valamelyest így is megdolgoztatja.


pop hír shygys2015.05.29. 17:59 – Nihil_AK

Meztelenség és erőszak (18+)

A Shining új klipje

kvarforthpromo2.jpg

Hamarosan itt a jól megérdemelt hétvége. Ez már önmagában is jó hír, ami viszont még jobb, hogy a héten új videóval jelentkezett a Shining, amit most meg is nézhettek. Niklas Kvarforthról és cimboráiról vélhetően továbbra sem fognak mentálhigiéniás központot elnevezni, de valószínűleg nem is törnek ilyen babérokra. A hajtás után jön a klip.


videó shining black metal 18+ niklas kvarforth2015.05.29. 15:38 – Hirdetés

Best Of Hegyalja 1.

Videós kedvcsináló metálosoknak

at_the_gates.jpg

Idén új névvel és színes programokkal vár mindenkit a Kingdom Of Hegyalja. A szervezők elmondása szerint a megújult zenei kínálattal szeretne szélesebb közönség felé nyitni a fesztivál, ugyanakkor azoknak is kedvezni akarnak, akik elsősorban a rock/metál vonalat részesítik előnyben. Látva az idei felhozatalt, ezzel nem is lesz gond, hiszen itt lesz többek között a tavaly új lemezzel jelentkezett At The Gates, a Nightwish, és jó pár név a magyar élvonalból.


hirdetés programajánló metál videó nightwish ektomorf at the gates kingdom of hegyalja2015.05.29. 12:03 – dankógábor

A Lindemann betegebb a Rammsteinnél is (18+)

lindemann.jpg

Igazából eddig nem tudtam elképzelni, hogy milyen zenét hoz majd össze Till Lindemann, a Rammstein énekese szólóban, most meg már nem is kell. Itt van ugyanis a Peter Tägtgren svéd metálproducerrel -zenésszel összerakott projekt első klipje, a Praise Abort. Szavak nincsenek rá mi ez, amit látunk, rendkívül gusztustalan, az biztos. A Rammstein cuccai csak jelenthetnek neki. Sőt, ez az egész olyan, mintha egy angol nyelvű Rammstein lenne. Persze azzal a kivétellel, hogy a nyugatra exportálás érdekében inkább puhítani szoktak a produkciókon, de itt ilyen nincs. Új album is lesz nemsoká, talán nem klipesítik meg az egészet.


metál hír rammstein 18+ lindemann peter tagtgren2015.05.29. 09:48 – Lángoló

Mátyás Attila-unplugged az A38 Hajó Tetőteraszán

matyasattilabandboritokep.jpg

Szombat este különleges fellépésre készül Mátyás Attila. A 2013-as MR2 akusztikus koncert óta most először játsza dalait újra ugyanilyen formában. A két évvel ezelőtti fellépés alkalmával vendégművészek is felléptek Matyival, ez így lesz szombat este is – többek között Galambos Dorina, Juhász Robi, vagy Vasvári Viki is fellép a koncerten. 


rock koncert hír mátyás attila