2015.06.13. 13:26 – Nihil_AK

Ajánld a lakhelyed! - Körmi (Cadaveres)

Sukoró és környéke

kormi_pic_werdza_photography.jpg

Aki olvasta a Lángoló Gitárok magazint, annak biztosan ismerős lesz most felelevenített soroztunk címe. A Lángoló Gitárok turisztikai rovatában mostantól minden szombaton nyakatokba vehetitek Magyarországot kedvenc zenészeitek társaságában. Most a Cadaveres főnöke, Körmöczi Péter, azaz Körmi ajánlja lakhelyét.

aal_2000x150.jpg


ajánló turisztika cadaveres körmi ajánld a lakhelyed2015.06.12. 11:02 – Lángoló

Íme, az idei Megyer Camp himnusza

Lángoló Premier Szekeres Andrissal és az ajkai bányászok zenekarával

plakat_2pub.jpgtumblr_nk2vgvoxef1rrzwgio1_1280.jpgMai premierünk a Megyer Camp fesztiválé. A Magyarország legkisebb településén (a Wikipédia szerint a falu lakóinak száma 26 fő) megrendezett fesztivál évről évre fejlődik, változik; idén az egyik ilyen újítás, hogy a Megyer Camp egész hetes eseménnyé bővül, a másik pedig, hogy már saját himnusza is van. Több infó és a klip a hajtás után. 


rock fesztivál hír pál utcai fiúk alma együttes szekeres andrás megyer camp2015.06.12. 10:05 – dankógábor

Morrissey meghalt.

De túlélte.

Két évvel ezelőtt. Ezt ő árulta most el egy interjúban. Peruban koncertezett, ahol aztán olyan ételmérgezést kapott, hogy hivatalosan kilenc percig halott volt. A turnét akkor le is mondták, a mérgezés is nyilvános volt, de hogy meghalt volna, azt csak most árulta el az egészségi állapotáról beszélni nagyon szerető énekes. Legutóbb azt mondta el, hogy rákos, és már többször is "kikaparták" belőle a daganatot. És amúgy azóta is folyamatosak a lemondott bulik ilyen olyan (megfázás, hasfájás stb.) egészségügyi probléma miatt.


pop rock morrissey hír2015.06.12. 09:48 – Gnosis

Félelem az unalomtól?

Új Fear Factory-dalrészlet

fearfactorygenexuscd.jpg

A "brutális extrém metalt játszó amerikai futurista zajbrigád" augusztus hetedikén megjelenő új albumához elkészített a kiadó (Nuclear Blast!) egy rövid előzetest, aminek a fele reklám, a maradék részben pedig a Protomech című számból lehet egy csipetnyi zajongást meghallgatni. A Genexus című (Genesis és Nexus szójátékból) új Fear Factory-album a hallottak alapján az egyik legbrutálisabb és súlyosan extrém lesz, amely ugyanúgy hordozni fogja a régi FF-ízt, mint ahogy a modern elemek is szerves részét fogják képezni a lemeznek. 


metál fear factory2015.06.11. 15:37 – Hirdetés

A nyár egyetlen szabadtéri koncertje Budapesten a Kowalsky meg a Vegával

kowa_event.png

Reméljük, a most pénteket már minden Kowalsky meg a Vega fanatikus jól bevéste a naptárába, ugyanis ezen a napon egy igazán különleges bulira készül a csapat. Az élményt egész nyárra kénytelen lesz beosztani minden fővárosi, mivel Budapesten a szezon egyetlen szabadtéri koncertje lesz Kowáéknak a Track-es fellépés, de ez még messze nem minden. 


pop rock hír kowalsky meg a vega2015.06.11. 13:29 – Lángoló

Pénteken kezdődik a Nova Rock

Már költöznek.

Június 12-én, pénteken a szokott helyen (Nickelsdorf mellett az osztrák-magyar határsávon) , a szokott időben (június közepe) kezdődik a Nova Rock. Valami azonban mégis más lesz, de erről majd beszámolunk később részletesen. Elöljáróban csak annyit, hogy a két színpadot egymás mellé tették, így gyakorlatilag megszüntették a félórás sétát a két helyszín között. Ennek ellenére továbbra is párhuzamosan mennek majd a koncertek, szóval érdekes kísérletnek lehetünk majd szemtanúi. Az átrendezés miatt a bejárat és a parkolók is teljesen máshol lesznek, egyelőre ez is könnyítésnek tűnik, nem kell megkerülni a teljes helyszínt a bejutáshoz. A főbb zenekarok: Mötley Crüe, Slipknot, Die Toten Hosen, Mastodon, In Flames, Lamb Of God, L7, Rise Against, Beatsteaks, Motörhead stb. Alább a teljes táblázat, illetve beraktuk a térképet is. Fentebb pedig csak friss képeket lehet látni a galériában, leginkább a költözésről és az építésről.


fesztivál hír nova rock2015.06.11. 12:47 – Hirdetés

Elektronikus zenei nagyágyúk a Borsodi Kingdom of Hegyalján

Henry Krinkle, Michael Calfan és Karanyi is érkezik Tokajra

dj_palotai.jpg

Az ütős nevekkel visszatérő Borsodi Kingdom of Hegyalja Fesztivál új stílusokkal hódítja meg a tokaji vidéket. Többek között az elektronikus műfaj rajongói is csapathatják majd a legmenőbb house, techno, drum & bass, dubstep és trap zenékre. Az igazi fesztivál hangulatot olyan nemzetközi és hazai formációk hozzák el, mint a Milk & Sugar, a Chase and Status, Michael Calfan, MUST DIE,  Karanyi, Dj Palotai vagy az UVCT. További infók a hajtás után!


hirdetés fesztivál elektronika palotai karanyi clean bandit kingdom of hegyalja