2015.06.21. 14:09 – Nihil_AK

A fenébe Ikarusszal! Légitársaságot indított Bruce Dickinson

Bár egy léggitársaság stílszerűbb lenne

brucedickinson.jpg

Bruce Dickinson a jelek szerint tényleg nem tud a seggén ülni. Egy 56 éves metálénekestől, aki nemrég gyógyult ki a nyelvrákból, a papírforma szerint azt várnánk, hogy a rokenroll életforma szüneteiben inkább a rózsákat metszegesse a hátsó kertben. Ehhez képest pár napja már írtunk arról, hogy szeptemberben itt az új Iron Maiden lemez, és az énekes még egy saját légitársaságot is beindított.


iron maiden légitársaság léggitár bruce dickinson sokoldalú rockénekes2015.06.20. 20:47 – Nihil_AK

Ajánld a lakhelyed! - Lukács Richárd (Stiff Bastard, Redneck Zömbiez, Septic, Middle Finger Club)

Edmonton, Kanada

2_2.jpg

Itt is az első külföldi kitekintés, méghozzá nem is akárhogyan! A hazai underground egyik külföldre vetődött harcosa, a számos zenekart megjárt Lukács Ricsi mutatja be választott lakhelyét, ha netán valaki arra járna, akkor tudja, hol mit és merre. A hajtás után irány Kanada!


kanada turisztika alberta edmonton no problem lukács richárd ajánld a lakhelyed2015.06.20. 17:00 – Magyar Ádám

Miért működik ennyire a Fishing on Orfű?

fesztivállapot

DSC 8107

Az egyik legnagyobb közhely a magyar zenei életben az, hogy a Fishing on Orfű egy családias, barátságos hangulatú fesztivál, ahol minden ember kedves, nyugodt és boldog. Aki eltöltött már itt néhány napot, az persze pontosan tudja, hogy milyen érzés Orfűn lenni, vagy miben más, mint akármelyik másik fesztiválon. Aki meg nem, annak most elmondom, hogy tudjon tervezni jövő nyárra, és hogy tutira higgyetek nekem, megkérdeztem a témáról néhány fesztiválozót is. (Fotók: Bődey János/Index.hu)


fesztivál fishing on orfű2015.06.19. 15:32 – Nihil_AK

Merre tovább Morbid Angel?

A gitáros is kilépett a zenekarból

ma_x.jpg

Fogynak a Morbid Angel tagjai, mint pálinkafőzéskor a kristálycukor. A hét elején Tim Yeung dobos jelentette be, hogy financiális okokból kiszállt a bandából, most pedig Thor Anders Mythren, azaz Destructhor is leadta a munkakönyvét. Pontosabban felkérték a távozásra, de már egyébként is ki akart lépni tavaly. A death metálos szappanopera a hajtás után folytatódik, bónusz esélylatolgatással.


death metal esélylatolgatás morbid angel tagcsere destructhor2015.06.19. 10:30 – Hirdetés

EFOTT40!

És Ganxsta20! Gengszterrap indítja be az idei EFOTT-ot

a_gengszterrapperek_az_edzoteremben_is_gengszterrapperek.jpgIgazán ütős bulit tervez, így profi segítséggel fejlesztette állóképességét Ganxsta Zolee. A 20 éves banda nyitja meg ugyanis július 14-én az év legnagyobb hallgatói buliját, az EFOTT-ot. A zenészeknek a magyar jégkorong-válogatott tagjai tartottak erőnléti edzést – pontosabban tartottak volna, ha gengszterék nem veszik poénra a dolgot.


columbo majka ganxsta zolee brains saiid EFOTT a kezdet phiai2015.06.19. 09:58 – dankógábor

Ozzy Slash-sel, Tom Morellóval és Geezer Butlerrel fog koncertezni.

ozzy-and-slash-637x358.jpg

A Voodoo Music + Arts Experience fesztivál New Orleansban rendezik. Erre jelentették be Ozzy Osbourne-t, méghozzá úgy, hogy Slash, Tom Morello és Geezer Butler is vele játszik majd. Egyrészt ugye nagyon érdekes lesz majd ezt a két teljesen más stílusú gitárost együtt látni, másrészt lényegében ezen a bejelentésen minden más nagy titok. Ki lesz a dobos? (Ha tippelni kéne, akkor Tommy Clufetos, aki a Sabbath-ban is játszik.) Mit fognak játszani? (Szerintem Ozzy- és Sabbath-dalokat, ahogy annak idején az Ozzy & Friend is tette.) Lesz-e több buli ezen kívül? (Valószínűleg igen.) Most ez mit jelent a Black Sabbath-ra nézve? (Semmit, csak Ozzy nem tud egyhelyben ülni.) Szóval semmit nem tudunk. Csak azt, hogy megnéznénk. Ahogy a teljes fesztivált is mellesleg, mert igen impozáns a felhozatala. Tessék csak nézni!


hír ozzy slash tom morello geezer butler2015.06.19. 09:08 – dankógábor

Nagyon durva lesz az új Iron Maiden

10411736_10152676743622051_6522195987956762315_n.jpg

Nem elég, hogy a játékidő 92 perc lesz, de ebbe is csak 11 dal fért bele. Szóval Steve Harris és csapata rettentően trve. Amíg a világ a rövidebb anyagok felé halad, sőt, vannak akik már csak dalokban gondolkoznak, ők duplalemezt adnak ki, amin például lesz egy 18 perces szám is. Ezt ráadásul a rákból felgyógyult Bruce Dickinson énekes jegyzi egyedül, de több olyan is van, amiben a fő dalszerző Harris nem szerepel társszerzőként sem. A The Book Of Souls című album szeptember 4-én kerül majd a boltokba, de a lemeze már egy ideje készen van. Még tavaly nyár végén kezdtek el rajta dolgozni Párizsban, és idén tavasszal már meg is jelent volna, azonban Dickinson nyelvdaganata miatt csúszott az egész, így a turné is. 2016-ban viszont már a koncertek is beindulnak. 


metál hír iron maiden2015.06.18. 14:48 – Magyar Ádám

Orfűn még mindig nagyon otthon van a Kispál

koncertbeszámoló

A Kispál és a Borz visszatérésével elég furcsa helyzet állt elő a Fishing on Orfűn, nevezetesen az, hogy a fesztivál első (vagyis nulladik) napján éjfélkor már túl is voltunk a csúcsponton, amire mindenki várt. Persze bőven van még miért maradni az ország legbarátságosabb fesztiválján, maradok én is, de azért elmondom, milyen volt a Kispál-koncert, merthogy érdemes beszélni róla. (Fotó: Bődey János/Index.hu)


kispál és a borz koncertbeszámoló fishing on orfű2015.06.18. 13:19 – dankógábor

Elég bénán van tele sztárokkal Madonna új klipje

A Bitch I'm Madonna című dalra készült klipet az a Jonas Åckerlund rendezte, aki most a norvég black metalról, illetve a Mayhem körüli gyilkosságokról, gyújtogatásokról egyéb hasonló dolgokról forgat filmet (és akit a Mayhem-basszusgitáros Necrobutcher elküldött az anyjába, pedig ki más lehetne Hollywoodból a legalkalmasabb arra, hogy ilyet rendezzen, mint a Bathory alapító-dobosa). Na de most nem a black metalról van szó, hanem Madonnáról, aki úgy pakolta tele sztárokkal a klipjét, hogy azok ott sem voltak a forgatáson. Na jó, néhányan igen, de például a dalban is vendégszereplő Nicki Minajt is csak egy videón rakták be. Tényleg nem lett volna annyi pénzük, hogy ezt a sok havert összecsődítsék egy napra? Amúgy olyanok tűnnek fel, mint Kanye West, Beyoncé, Miley Cyrus, Katy Perry, Chris Rock, Rita Ora, Alexander Wang vagy Diplo. De még Madonna két fia is szerepel benne.


pop hír madonna nicki minaj