2015.06.21. 14:09 – Nihil_AK

A fenébe Ikarusszal! Légitársaságot indított Bruce Dickinson

Bár egy léggitársaság stílszerűbb lenne

brucedickinson.jpg

Bruce Dickinson a jelek szerint tényleg nem tud a seggén ülni. Egy 56 éves metálénekestől, aki nemrég gyógyult ki a nyelvrákból, a papírforma szerint azt várnánk, hogy a rokenroll életforma szüneteiben inkább a rózsákat metszegesse a hátsó kertben. Ehhez képest pár napja már írtunk arról, hogy szeptemberben itt az új Iron Maiden lemez, és az énekes még egy saját légitársaságot is beindított.


iron maiden légitársaság léggitár bruce dickinson sokoldalú rockénekes2015.06.20. 20:47 – Nihil_AK

Ajánld a lakhelyed! - Lukács Richárd (Stiff Bastard, Redneck Zömbiez, Septic, Middle Finger Club)

Edmonton, Kanada

2_2.jpg

Itt is az első külföldi kitekintés, méghozzá nem is akárhogyan! A hazai underground egyik külföldre vetődött harcosa, a számos zenekart megjárt Lukács Ricsi mutatja be választott lakhelyét, ha netán valaki arra járna, akkor tudja, hol mit és merre. A hajtás után irány Kanada!


kanada turisztika alberta edmonton no problem lukács richárd ajánld a lakhelyed2015.06.20. 17:00 – Magyar Ádám

Miért működik ennyire a Fishing on Orfű?

fesztivállapot

DSC 8107

Az egyik legnagyobb közhely a magyar zenei életben az, hogy a Fishing on Orfű egy családias, barátságos hangulatú fesztivál, ahol minden ember kedves, nyugodt és boldog. Aki eltöltött már itt néhány napot, az persze pontosan tudja, hogy milyen érzés Orfűn lenni, vagy miben más, mint akármelyik másik fesztiválon. Aki meg nem, annak most elmondom, hogy tudjon tervezni jövő nyárra, és hogy tutira higgyetek nekem, megkérdeztem a témáról néhány fesztiválozót is. (Fotók: Bődey János/Index.hu)


fesztivál fishing on orfű2015.06.19. 15:32 – Nihil_AK

Merre tovább Morbid Angel?

A gitáros is kilépett a zenekarból

ma_x.jpg

Fogynak a Morbid Angel tagjai, mint pálinkafőzéskor a kristálycukor. A hét elején Tim Yeung dobos jelentette be, hogy financiális okokból kiszállt a bandából, most pedig Thor Anders Mythren, azaz Destructhor is leadta a munkakönyvét. Pontosabban felkérték a távozásra, de már egyébként is ki akart lépni tavaly. A death metálos szappanopera a hajtás után folytatódik, bónusz esélylatolgatással.


death metal esélylatolgatás morbid angel tagcsere destructhor2015.06.19. 10:30 – Hirdetés

EFOTT40!

És Ganxsta20! Gengszterrap indítja be az idei EFOTT-ot

a_gengszterrapperek_az_edzoteremben_is_gengszterrapperek.jpgIgazán ütős bulit tervez, így profi segítséggel fejlesztette állóképességét Ganxsta Zolee. A 20 éves banda nyitja meg ugyanis július 14-én az év legnagyobb hallgatói buliját, az EFOTT-ot. A zenészeknek a magyar jégkorong-válogatott tagjai tartottak erőnléti edzést – pontosabban tartottak volna, ha gengszterék nem veszik poénra a dolgot.


columbo majka ganxsta zolee brains saiid EFOTT a kezdet phiai2015.06.19. 09:58 – dankógábor

Ozzy Slash-sel, Tom Morellóval és Geezer Butlerrel fog koncertezni.

ozzy-and-slash-637x358.jpg

A Voodoo Music + Arts Experience fesztivál New Orleansban rendezik. Erre jelentették be Ozzy Osbourne-t, méghozzá úgy, hogy Slash, Tom Morello és Geezer Butler is vele játszik majd. Egyrészt ugye nagyon érdekes lesz majd ezt a két teljesen más stílusú gitárost együtt látni, másrészt lényegében ezen a bejelentésen minden más nagy titok. Ki lesz a dobos? (Ha tippelni kéne, akkor Tommy Clufetos, aki a Sabbath-ban is játszik.) Mit fognak játszani? (Szerintem Ozzy- és Sabbath-dalokat, ahogy annak idején az Ozzy & Friend is tette.) Lesz-e több buli ezen kívül? (Valószínűleg igen.) Most ez mit jelent a Black Sabbath-ra nézve? (Semmit, csak Ozzy nem tud egyhelyben ülni.) Szóval semmit nem tudunk. Csak azt, hogy megnéznénk. Ahogy a teljes fesztivált is mellesleg, mert igen impozáns a felhozatala. Tessék csak nézni!


hír ozzy slash tom morello geezer butler