2015.06.28. 13:31 – Nihil_AK

Ajánld a lakhelyed! - Mihály Gergő (Angertea)

Mit is csináljunk Szentesen?

angergo.jpg

Ma a Dél-Alföldre látogatunk el, Csongrád megye harmadik legnagyobb városába. Útikalauzunk ezúttal Mihály Gergő lesz, aki az egyik legelborultabb magyar metálzenekar, az Angertea frontembere. Strandok, sörözők, éttermek és grindcore - minden, amire egy kultúrembernek szüksége lehet!


utazás szabadidő szentes turisztika angertea ajánld a lakhelyed mihály gergő2015.06.26. 15:02 – dankógábor

A Mutoid Man első nagylemeze pont jó lesz hallgatni hétvégére

mutoid-man.jpg

Nem foglalkoztunk még itt a Lángolón a Mutoid Man nevű zenekarral, ami nagy hiba. Most viszont próbálunk szépíteni. Megjelent (illetve június 30-án megjelenik) ugyanis a trió első nagylemeze, ami akár az év metállemezei között is simán helyet kaphat majd. A Mutoid Mant a Cave In-főnök alapította Ben Koller Converge-dobossal. Hozzájuk csatlakozott Nick Cageao basszusgitáros. Eddig egy EP-jük jelent meg tavaly, most viszont itt az első album, a Bleeder, aminek a Converge-gitáros Kurt Ballou volt a producere, tehát szól rendesen. Alább meg is lehet hallgatni, de azért azt leírom, hogy a zene olyan, mintha a hetvenes évek progrockját összekevernénk egy kis punkkal, hardcore-ral és metállal, mindezt a Converge hangzásában. Szóval jó, de azért kell neki a hallgatás.


punk rock metál hardcore hír mutoid man2015.06.26. 14:43 – Hirdetés

A vörös jeti kalandjai

EFOTT kedvcsináló kicsit másképp

simon_prntscrn.jpg

Az EFOTT szervezői idén egy kifejezetten vicces videósorozattal is szeretnének kedvet csinálni a látogatóknak a bulizáshoz. A történetben Szabó Simon szeretne bármi áron bejutni a fesztiválra, amelynek legeredményesebb módját abban látja, hogy beöltözik az EFOTT kabalafigurájának.Videók a hajtás után!


hirdetés szabó simon videósorozat EFOTT programajánló másképp2015.06.26. 13:53 – dankógábor

Vajon a Taylor Swift-Apple-balhé csak reklámfogás volt?

taylor-swift-app-ft.jpg

Simán lehet, hogy Taylor Swift azért szólt be az Apple-nek, mert így volt megbeszélve. Már mikor elkezdték pletykálni az Apple Music indulását, szó volt arról, hogy Swift azért szedte le a Spotifyról, meg minden streaming szolgáltatóról a zenéit (főleg a legfrissebb, nagyon sikeres 1989 című lemezét), mert az Apple-nél debütál majd. Aztán ugye pár napja Swift nyilvánosan kiborult az Apple-re, hogy három hónapig ingyen akarja a zenészek dalait, az Apple meg azonnal bejelentette, hogy jó, akkor fizet. Azóta mindenki erről beszél, hatalmas reklámot generálva a szolgáltatónak és Swiftnek, közben pedig az énekesnő és a techcég már annyira szereti egymást, hogy az Apple Music lesz az első, ahol meghallgathatják az előfizetők az 1989-t. Swift egyenesen már olyanokat nyilatkozik, hogy most érzi először rendben, hogy streamelhető lesz a lemeze. Ráadásul az is kiderült, hogy az Apple lényegében annyit fizet egy-egy dal után, mint a Spotify egy-egy ingyenes stream után.


hír taylor swift konteó apple music2015.06.26. 12:32 – Hirdetés

Az idei Hegyalja nem csak zenéről szól

Izgalmas sport- és kultúrprogramok Tokajon

01_4.jpg

Minden eddiginél színesebb zenei palettával és változatos programokkal tér vissza Kelet-Magyarország egyik legkedveltebb fesztiválja! A Borsodi Kingdom of Hegyalja szervezői azokra is gondoltak, akik a zenei élmények mellett másfajta, izgalmas, színes programokra is vágynak: szabadulós játék, vízitúra, ügyességi verseny a fenntarthatóság jegyében és színház is várja az érdeklődőket.


hirdetés szórakozás utazás fesztivál tokaj szabadidő kingdom of hegyalja2015.06.26. 09:29 – Hirdetés

Jana Színpad a VOLTon

Rendkívül sokszínű nemzetközi sztársorral rukkol elő idén a Telekom VOLT fesztivál, de azért ne feledkezzünk meg a hazai kínálatról sem. A Nagyszínpad itthoni fellépői mellett egy külön, - majdnem - tiszta magyar színpad, a Jana Színpad sorakoztatja majd fel a leginspirálóbb honi zenekarokat.


fesztivál hír sopron volt2015.06.25. 14:33 – Lángoló

Szex, drogok és csillogó cuccok az Alone in the Moon klipjében

Lángoló Premier

now_31171.jpg

Az Alone in the Moon 2012-ben alakult Budapesten. Saját definíciójuk szerint grunge és stoner hatásokban bővelkedő, eklektikus rockzenét játszanak, punkos hozzáállással. Az együttes első lemeze május 29-én jelent meg Collection of Great Generational Anthems címmel, az albumhoz tartozó első videoklip pedig a napokban készült el az Anthem XYZ című dalra. Alább a premier és természetesen infók is vannak róla.


premier rock hír alone in the moon