2015.07.05. 10:45 – m.adi

Neked melyik tetszik? – hazai újdonságok

dalmegosztás

Tele van alternatívnak mondható számokkal a mai dalmegosztás, de ez persze olyan tág meghatározás, hogy még így is változatos tud lenni az anyag, hiszen egészen különbözőképpen alternatív produkciók találhatóak benne a sima alt rocktól az elvont hipszterkedésig és a pszichedelikus rapig. Na meg van Blahalouisiana- és Bankrupt-klip, bár valószínűleg ezekre a zenekarokra is rá lehet húzni, hogy alternatív. Persze azok is találnak maguknak zenét, akiknek nem jön be ez az alterkodás, nekik az Ørdøgöt, a Jazzékielt, a Trouserst és a Reckless Rosest ajánlom. A poszt végén pedig szavazhattok is arról, hogy melyik produkció tetszett nektek a legjobban.


magyar dalmegosztás2015.07.04. 16:09 – Nihil_AK

Ajánld a lakhelyed! - Kirschner Péter (Takáts Eszter Beat Band)

Csömör és környéke

11058401_10205305149380729_97131570551119919_n.jpg

Ezúttal Kirschner Péter, az Európa Kiadó, a Takáts Eszter Beat Band, és a Müller Péter Sziámi And Friends gitárosa mutatja be lakhelyét. Péter már több mint harminc éve fontos szereplője a magyar undergroundnak, hiszen nemcsak dalszerzőként és zenészként, de producerként és hangmérnökként is tevékenykedik. Emellett a fényképezés sem áll távol tőle, weboldalán rengeteg fotó található korábbi utazásairól. Így aztán nem meglepő, hogy néhány gyönyörű tájképet is küldött nekünk. Olvassatok tovább!   

aal_2000x150.jpg


szabadidő európa kiadó csömör turisztika müller péter sziámi takáts eszter kirschner péter ajánld a lakhelyed2015.07.04. 14:54 – Szponzorált Tartalom

Ma a színpadról is nézheted a bulit!

Hősök, Mary Popkids, és egy elsőbálozó az utolsó napra

buddy.jpeg

A VOLT utolsó napja is bőven tartogat még élményeket a fesztiválozóknak és az otthon maradottaknak egyaránt, mivel szombat délután a Hősök és a Mary Popkids tagjai is beszállnak a játékba. A mai online stream nézői így a színpadra is feljuthatnak, és a fellépők szemszögéből is nyomon követhetik az eseményeket. Emellett azt is megnézhetitek, hogyan fesztiválozik egy olyan srác, aki most először jár ilyen rendezvényen.


telekom szórakozás fesztivál szponzoráció volt online streaming festivalbuddy2015.07.03. 14:47 – Dankó Gábor

A cuki magyarkodástól a Dzsungel könyvéig

Volt 2015

Van ez az újítás most a Volton, hogy két nagyszínpadot raktak egymással szembe. Azt mondják, hogy az egyik csak méretben kisebb valamivel, de technikailag mindkettő ugyanolyan felszereltségű. Persze azt leszámítva, hogy a nagyobbik küzdőterét keresztben kettészedték korláttal, így ha a kisebbiken jó nagy tömeg van, mint mondjuk nyitónapon a Quimbyn vagy csütörtökön a Vad Fruttikon, akkor a kalandparkban vagy a VIP-ban lévő emberek erősen meggondolják, átvágjanak-e az embereken. (Fotók: Juhász Edina)


punk rock fesztivál volt ignite rise against parkway drive bastille2015.07.03. 14:04 – Szponzorált Tartalom

Streamelj, ha kint maradtál!

Emellett ingyenes szépségápolási tippek

dsc_0075_1.jpg

Ahogy már volt szó róla, teltházas a VOLT mai napja, úgyhogy Lemmyékről meg David Guettáról lehet, hogy lemaradnak néhányan, bár a két halmaz nem biztos, hogy fedi egymást. Viszont azok, akik otthon maradnak, még mindig megkérhetik a BuddyGuide-okat, hogy kicsit kanyarodjanak már el a Telekom Nagyszínpad felé, hátha elkaptok pár dalt. A helyszínen lévőknek szépségápolási és értékmegőrzési tippekkel jövünk a hajtás után.


telekom szórakozás fesztivál david guetta szponzoráció volt motörhead instahair festivalbuddy telekom safe2015.07.03. 12:17 – Lángoló

A sokadik személyiség - Antekirtt-lemezpremier

Lángoló Premier

antekirtt_sajtofoto.jpg

Farkas Zoltán neve azoknak jelenthet valamit, akik ott voltak a 2000-es évek és az azt követő bő tíz év elektronikus zenei környezetében akár, mint előadó, akár mint közönség. Úgy ismerhettük meg őt, mint a colorStar és még jó néhány zenekar, mint például a Pál Utcai Fiúk vagy az Erik Sumo Band dobosát. Pályája egyébként még 1989-ben kezdődött a néhai Őz Zsolttal együtt alkotó Ugatha Christie-ben. Farkas most új pfojektet indított Antekirtt néven, ennek pedig most jelent meg a Scenes című bemutatkozó lemeze a Launching Gagarin Records & Management gondozásában. Ennek a premierje hallható alább.


hír ambient antekritt2015.07.03. 11:17 – dankógábor

A hegyaljás Nightwish-koncert a Pecsába költözik

nightwish2015a.jpg

A Hegyalja ugye elmarad, viszont a már kifizetett koncerteket alternatív helyszíneken megtartják. Csütörtökön még nem volt hír ezekről a helyszínekről, most viszont a fesztivál nyitónapjára, július 15-ére tervezett Nightwish-t már áttették a Pecsa szabadtéri színpadára. Az aznapra váltott fesztiválos napijegyek és bérletek érvényesek ide is. Az előzenekar a Sorronia lesz.


fesztivál hír nightwish hegyalja