2015.08.16. 12:36 – m.adi

Ezt hallgasd ma a Szigetre készülve #7

Olyan nappal búcsúzik az idei évtől a Sziget fesztivál, amin azok is megtalálják a számításukat, akik még az utolsó tartalékaikat is ki akarják bulizni magukból, és azok is, akik már kifogytak, és konstans ugrálás helyett inkább nyugisabb koncertekre vágynak. Előbbieknek mindenképp a Rudimental-Limp Bizkit kombót ajánlom, meg esetleg levezetésnek a PASO-t, ha ezek alatt sem fáradnak el, akkor nem tudom, hogy mit használnak. Akik viszont a második csoportba tartoznak, azoknak leginkább az A38 sátorban érdemes keresgélni, amelynek szerintem a mai a legerősebb napja olyan nevekkel, mint a Passenger, a Fauve, Kwabs, José Gonzalez és Milky Chance, fél kettőkor a C2C-t pedig mindenkinek érdemes megnézni. A kedvcsináló playlist is hullámzó tempójú és hangulatú, a szokásosnál több lassú számmal, de azért van rajta pörgés is bőven, úgyhogy érdemes vele készülni az utolsó bulira, ami sajnos megint sokkal gyorsabban eljött, mint ahogy arra hétfőn számítottam.


ajánló sziget sziget playlist2015.08.15. 16:03 – Szponzorált Tartalom

Hétvégén is nézheted online a Sziget legjobb pillanatait

Négy új BuddyGuide érkezik mától

dscn0133.jpg

Az utolsó két napon sem áll meg az élet, sem a Szigeten, sem a virtuális térben. Aki nem tud ott lenni a fesztiválon, most is részese lehet az élménynek, hiszen továbbra is követhetitek az eseményeket az online közvetítés és a FestivalBuddyk segítségével. Szombaton és vasárnap új BuddyGuide-ok debütálnak, ismerkedjetek meg most velük.


telekom fesztivál sziget szponzoráció online streaming festivalbuddy2015.08.15. 14:13 – m.adi

Ezt hallgasd ma a Szigetre készülve #6

Egyre jobban közeledik a Sziget vége, aminek mindenféle jelei vannak, én például most jutottam el a torokfájós fázisba, de gondolom ti is egyre nehezebben keltek fel reggelente vagy délutánonként. Pedig ma is érdemes kikelni az ágyból, összeszedni magunkat és kimenni a fesztiválra, még ha ez a nap egy kicsit gyengébb is szerintem, mint az előzők. Mindenesetre a Kings of Leont már évek óta próbálják elhozni a szervezők és nagyon sokat is várnak tőlük, kíváncsi vagyok, milyen koncertet fognak adni. De lesz még például Major Lazer, Hollywood Undead, Foxes és Paloma Faith is, a magyar színpadon meg hiperkarma és Ivan & the Parazol. Őket is mind megtaláljátok a fenti playlistben, csakúgy, mint a világzenei színpad legnagyobb fellépőit és még néhány érdekes nevet, úgyhogy nincs is más hátra, mint berakni, és megpróbálni összeszedni magunkat az utolsó előtti nagy bulira. 


ajánló sziget sziget playlist2015.08.15. 13:30 – Nihil_AK

Ajánld a lakhelyed! - Gaobr (Watch My Dying)

A Csóványostól a Gyámoltalan Ceruzafaragóig

305614_456793091021224_1734062122_n.jpg

Turisztikai sorozatunkban most Veres Gábor, a Watch My Dying frontembere mutatja be lakhelyét. A Nógrád megyében található Rétság nem az a kifejezett turistaparadicsom, amellyel a Magyarországgal kapcsolatos útikönyvek kiemelt helyen foglalkoznának, ugyanakkor itt is találhat bőven felfedeznivalót az, aki nem kizárólag az ötcsillagos hotelekre gerjed. Olvass tovább!
aal_2000x150.jpg


börzsöny turisztika watch my dying rétság ajánld a lakhelyed gaobr2015.08.14. 15:43 – Szponzorált Tartalom

Fesztiválozz okosan!

A Szigeten is tudd biztonságban az értékeid

dscn0119.jpg

Aki eddig kímélte magát, és tartogatta az erejét a hétvégére, az sem jár rosszul, hiszen a Sziget a hétvégére is olyan neveket tartogat, mint a Kasabian, a The Subways, Julia Carpenter, a Blasterjaxx, a Dropkick Murphys, a Hollywood Undead, a Major Laser vagy épp a Kings Of Leon. Biztosan lesznek olyanok, akik csak egy-két napra ugranak ki, nekik most adunk egy jó tippet.


telekom fesztivál sziget szponzoráció festivalbuddy telekom safe