2015.09.12. 14:02 – Hirdetés

Bulizz Még Egyet az Egyetemi Napokon

Lehet játszani sok belépőért!

03_6.jpg

Erős zenei felhozatallal, köztük az utóbbi év egyik legnagyobb slágerét jegyző világsztárral, a legmenőbb hazai előadókkal, sport és közösségi programokkal indul útjára, és varázsolja három napra fesztiválhelyszínné az Infoparkot szeptember 15 és 17 között Budapest legnagyobb hallgatói bulija, a IX. BME Egyetemi Napok, három nap, három éjszaka, három helyszín, és egy rakás élmény.


hirdetés játék programajánló bme egyetemi napok2015.09.11. 17:43 – Nihil_AK

Vészhelyzet, vagy amit akartok

Két buliját is elhalasztotta a The Libertines

libertines_1024.jpg

A hét leginkább megtermett eufemizmusát vitán felül a The Libertines zenekar produkálta, amikor egészségügyi vészhelyzetre hivatkozva az utolsó percben lemondták a tegnap este Londonban tartandó koncertjüket, valamint a mai manchesteri bulit is. Az együttes frontembere, Carl Barât szerint Pete Doherty gitáros állapota kielégítő.


játék the libertines pete doherty vészhelyzet ízetlenkedés2015.09.11. 15:42 – Nihil_AK

Itt a Slayer új klipje

Ehhez nincs mit hozzáfűzni

slayer_printscreen.jpg

Ma hivatalosan is megjelent a Slayer új lemeze, a Repentless. Hogy teljes legyen az öröm, máris itt a címadó számra forgatott börtönlázadásos klip, amelyben majdnem annyi vér folyik, mint a Kill Bill első részében. Danny Trejo láthatóan nem is bírta ki röhögés nélkül az egyik kaszabolós jelenetét, már csak ezért is érdemes megnézni a videót. A dalt valószínűleg közvetlenül egy vesztes Raiders-meccs után írhatta King, másra legalábbis nem tudunk következtetni az agresszió ilyen mértékű zenei manifesztációjából. Nézzétek, hallgassátok!


videó agresszió vér slayer danny trejo thrash metal repentless2015.09.11. 14:31 – Lángoló Gitárok

Robert Trujillo mint filmproducer

920x920.jpgMár korábban írtunk a Metallica-basszusgitáros Robert Trujillo igazán nagy lélegzetvételű tervéről – amelynek megvalósításáért jár a képzeletbeli vállveregetés: Trujillo ugyanis dokumentumfilmet készít – pontosabban részt vesz annak megvalósításában producerként – a legendás Jaco Pastorius életéről. Most részleteket is elárult a készülő moziról.


film hír metallica jaco pastorius robert trujillo2015.09.11. 11:27 – Nihil_AK

Feloszlott a Cynic, bár erről Masvidal nem tudott

Lehet, hogy "csak" doboscsere lesz a dologból

cynic-break-up.jpg

Sean Reinert dobos tegnap egy közleményt tett közzé, miszerint a jó öreg zenei és személyi nézeteltérések miatt lezárult a floridai progresszív metál csapat történetének második fejezete is. Pár órával később Paul Masvidal gitáros-énekes a Facebookján osztotta meg saját álláspontját, nevezetesen, hogy Reinert senkivel sem egyeztetett erről, és a Cynic valamilyen formában biztosan folytatódik. Kíváncsian várjuk a fejleményeket.


metál ennyi progresszív feloszlás cynic masvidal reinert2015.09.10. 15:49 – Hirdetés

Ossianosok Nemzetközi Találkozója szombaton

A Barba Negra Trackben

ossian_1.jpgMagyarország egyik legpatinásabb metálbandája a szokásos éves nagy bulira készül szombaton a Trackben. Endrééknek van mit ünnepelniük, hiszen a tavasszal megjelent új album igen jó eredményeket produkál, egész pontosan az utóbbi félév legkelendőbb magyar lemeze volt, ami azért a jelenlegi viszonyok között sem akármi. Infók és kedvcsináló a hajtás után.


ajánló hirdetés koncert ossian barba negra track2015.09.10. 14:04 – Nihil_AK

Legendás Dave és formabontó kisegyüttese

A Philm koncertje szűz füllel

dscn0264x1000.jpg

Lombi bácsinak láthatóan nem volt túl jó kedve az öltözőben. A pletykák szerint azért, mert Araya épp aznap nyilatkozott róla olyan dolgokat, amelyek nem tüntetik fel valami jó színben. Állítólag három évig nem írt alá valami szerződést, meg hasonló hülyeségek, de ezeknek egyébként sincs semmi közük magához a zenéhez, ezért nem is foglalkozunk velük. A Philm viszont saját jogán is kitűnő zenekar, ahogy ezt tegnap megtudhattuk.


koncerbeszámoló dave lombardo philm2015.09.10. 11:48 – Lángoló

Teljes életmű egy koncertjegy áráért

Irie Maffia születésnap a Parkban

imaffia.jpg

Szeptember utolsó csütörtökén a Budapest Parkban ünnepel a 10 éves Irie Maffia. A zenekar egy igazi meglepetést is tartogat a közönségnek, ugyanis a jegy mellé az összes eddig megjelent dalukat ingyenesen letölthetővé teszik azoknak, akik elmennek a koncertre. Szép gesztus, ráadásul az alkalomhoz illő műsorral is készülnek.  


születésnap programajánló koncert jubileum irie maffia budapest park