2015.09.20. 14:30 – m.adi

Drog helyett – kilenc hazai újdonság

dalmegosztás 18+

medvecsocs.jpg

Az aktuális dalmegosztás akár az esti trip helyett is jó választás lehet, ugyanis legjobb darabjai valamilyen módon mind kötődnek a pszichedéliához, az elektro vagy a rock felől közelítik azt. Persze legtöbbjük azért bőven nem annyira elszállós, hogy élvezhetetlen legyen, mellettük pedig hip-hop, folk, punk rock, jegesmedve és meztelen csaj is szerepel a mostani válogatásban. Ha pedig valamelyik dal megtetszik, és támogatni szeretnéd kedvencedet, szavazz a poszt végén, amivel varázslatos föld körüli utazás helyett nagy-nagy örömöt szerezhetsz neki.


magyar újdonság dalmegosztás2015.09.18. 11:53 – Szponzorált Tartalom

Megvannak a Ki Mit Tube döntősei!

Vasárnap reggeltől este tízig szavazhattok majd a legjobbra

photo-3-mongooz-and-the-magnet_jpg.jpg

Már csak napok kérdése, és kiderül, hogy ki lesz Magyarország legnagyobb online videós versenyének győztese! Az internet népe által megválasztott legjobb harminc középdöntős produkcióból a zsűritagok 10 alkotót juttattak a döntőbe. A végső összecsapására most vasárnap kerül sor.


videó verseny vodafone szponzoráció ki mit tube2015.09.18. 10:49 – dankógábor

Impozáns csomagot ad ki a Tankcsapda nagyon-nagyon olcsón

tankcsapda_sajtofoto_letoltheto_szepesi_boglarka_1.jpg

A csomag a debreceni zenekar tavalyi debreceni nagykoncertjét tartalmazza mind videón és mind audión. Összesen négy korong, két DVD és két CD lesz a pakkban, amit a MOL-kutakon lehet majd megvenni 1490 (!!!!!!!!!!!!!) forintért. Azt mondják, hogy a minőségre a felvételnél és az utómunkálatnál használt csúcstechnika a garancia, illetve a koncertfilmet az a Király István vágta, aki Antal Nimród mellett, a Metallica-filmen is dolgozott. A dupla DVD-nek továbbá filmes intrója is lesz, amit több országban vettek fel. Forgattak Magyarország mellett például Franciaországban, Hollandiában, Belgiumban és a Magyar Honvédség szolnoki helikopter bázisán is. Fejes Tamás dobos szerint ez még izgalmasabbá teszi az októberben érkező Tankcsapda-anyagot.


rock hír tankcsapda2015.09.18. 09:30 – dankógábor

38 éves korában meghalt a Bolt Thrower dobosa

boltthrower.jpg

Martin "Kiddie" Kearns (a képen bal oldalt) egy próba után kezdte rosszul érezni magát, ezért lefeküdt pihenni, de többet már nem ébredt fel. Kearns mindössze 17 éves volt, mikor 1995-ben bekerül a legendás brit death metal zenekarba, és egy rövid szünetet leszámítva mostanáig a tagja is maradt. Két lemezen dobolt, az 1998-as Mercenary idején pont nem volt a csapatban. A zenekart teljesen lesújtotta Kiddie halála, a most esedékes ausztrál turnét is lemondták. A dobos 38 éves volt.


metál hír death bolt thrower2015.09.17. 15:12 – Hirdetés

Ma este Bëlga a Barba Negra Trackben

belga_05_net.jpg

A Bëlga hatalmas koncertre készül 2015. szeptember 17-én, a Barba Negra Trackben. Az zenekart különösképpen senkinek sem kell bemutatni, hiszen az elmúlt 17 év munkássága önmagáért beszél. 2015 pedig az ő „évaduk” lesz, ugyanis hamarosan, (2015. november 5-én) megjelenik legújabb albumuk a 1G Records gondozásában. Előtte persze még a Barba Negra Trackes buli mindenkinek kötelező!


hiphop hír belga2015.09.17. 14:19 – dankógábor

Azta, egy új Kanye West-dal

A magát nem csak zenei megváltónak, hanem divatmogulnak is képzelő (amúgy tényleg tehetséges) rapper újra bemutatót tartott. Ruhásat, ahol viszont mutatott új dalt is. A New York-i divathéten megint csak álltak a modellek (már volt egy hasonló performansz), miközben West Fade című új dala szólt, amiben Post Malone és Ty Dolla $ign a vendég. A szám természetesen rajta lesz majd a rapper állítólag rég készen lévő, de ki tudja mikor megjelenő új nagylemezén is. Vagy nem.


hiphop hír rap kanye west2015.09.17. 11:33 – [MTI] Lángoló Gitárok

Brémai muzsikosok lettek a szír menekültek

szirzene.jpg

Zenekart alapítottak a Szíriából a polgárháború miatt elmenekült zenészek, első koncertjüket szeptember 22-én, kedden a németországi Brémában adják. A menekült muzsikusokat a Brémában élő Raed Jazbeh nagybőgős gyűjtötte egybe a Facebookon. A kezdeményezés célja, hogy az embereknek ne csak a háború borzalmas képei jussanak eszükbe Szíriáról, amely gazdag kulturális és zenei élettel is rendelkezik. A Syrian Expat Philharmonic Orchestra egyelőre harminc zenészből áll, de a cél egy ötvenfős társulat létrehozása. Amíg nem találnak szíriai zenészt minden hangszerre, német zenészek pótolják őket.


szíria komolyzene migráns