2016.01.06. 09:30 – dankógábor

Mekkora név lenne már egy nehézfémnek, hogy Lemmium!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

lemmmyy.jpg

Lehet a kedves olvasó is hallotta már, hogy van négy új elem a periódusos rendszerben, csak egyelőre még nevük nincsen. Azt írják, hogy ezek nem találhatók meg természetes formában a Földön, és szupernehéz elemek. Szóval szupernehezek, és nincs nevük, tehát az egyiket simán el lehetne nevezni a december 28-án elhunyt Lemmyről. Így gondolta ezt a yorki John Wright is, aki aláírásgyűjtést szervezett, hogy tényleg ez legyen a neve az egyik elemnek. Már alig kell valamennyi a 15 ezerhez, szóval hajrá, a gyerekek már általánosban tanulják meg ki volt az a Lemmy! Itt kell aláírni.

Lemmyt amúgy Los Angelesben, tehát nem szülőhazájában, Angliában temetik el január 9-én. A temetés után a Rainbow Bar And Grill előtt tartanak megemlékezést, ahová olyan sok embert várnak, hogy lezárják majd a Sunset Strip sugárutat. A megemlékezést élőben is lehet majd nézni ezen a linken.


metál hír lemmy rockandroll



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása