2016.02.15. 10:58 – dankógábor

A Világ Legnagyobb Seggfejétől valaki 15 millió dollárt lopott el Kanye West új lemezével

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Itt megírtuk, hogy Martin Shkreli (a gyógyszeráremelő wannabe szupergonosz) felajánlotta Kanye Westnek, hogy 10 millió dollárért megveszi az akkor még nem megjelent The Life Of Pablo című lemezét. Persze utána nem adta volna ki, ahogy a Wu-Tang Clan lemezével is csinálta. Hivatalos ajánlatott is küldött, amire úgy tűnik jött reakció, és valaki, aki Kanye West emberének adta ki magát, eladta a lemezt Shkrelinek, aki 15 milliót fizetett érte bitcoinban, majd nem kapott érte semmit, sőt, láthatta, hogy a lemez megjelenik a Tidalen. Ezen természetesen Shkreli kiborult, rendőrért kiáltott, majd odáig jutott, hogy lehülyezenézte West lemezét, és eldöntötte kiszáll ebből a rapesdiből. Pár órával később visszatért, és elárulta, hogy a Bitcoin főnőke segít neki visszaszerezni a pénzét, és leszögezte, ő mindig nyer.

Közben meg kiderült, hogy Kanye Westnek 53 millió dollárnyi adóssága van, amit legnagyobb részt a divattervezői karrierjéből szedett össze. Viszont megtalálta a megoldást! A Twitteren kérte meg Mark Zuckerberg Facebook-főnököt, hogy fektessen már egymilliárd dollárt az ötleteibe, ha már ő a kedvenc előadója, és állandóan az ő zenéjét hallgatja. Azt írta, hogy nincs elég forrása ahhoz, hogy megmutassa mire képes. Rendesen könyörög a Twitteren, hogy valahogy jusson el az üzenet Zuckerberghez. Aztán egy hirtelen ötlettől vezérelve kitalálja, hogy a Google-vezér Larry Page is jó lesz neki. Meg különben is, ott San Franciscóban minden techóriás vezére állandóan rapzenét hallgat, ennek ellenére nem foglalkoznak az igazi művészekkel. Inkább nyitnak egy iskolát Afrikában, mint hogy a saját országukon segítsenek. Ami ugye egyenlő azzal, hogy Kanye Westen segítenek.

Úgy tűnik Westnek tényleg szüksége lenne rá, de lehet nem a jó emberekhez fordult. Ráadásul egy nap után úgy döntött, visszavonja a kereskedésből az új lemezét, mert egy dallal még dolgoznia kell. Szóval megvenni nem lehet a lemezt, de a Tidalen még hallgatható.


hiphop rap kanye west martin sckreli



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása