2016.03.17. 14:00 – Lángoló

Metál a ringben - Lost Continent-klippremier

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

lostcontinent.jpg

A GarageLive gondozásában az ősszel jön a Lost Continent zenekar új EP-je, amin legalább öt dal lesz majd. Az egyik köztük a lentebb premierező Rusty Casket lesz majd. A hozzá készült klip a zenekar első hivatalos videója, amit a Magyar Pankrátor Szövetség edzőtermében forgattak.

Látványvilágában és hangulatában is tükrözi, hogy egy jóval mozgalmasabb időszak elé nézünk, bátrabb félrelépésekkel a lemez egységes stílusa, és dallamvilága helyett.

- mondja a zenekar, akik úgy gondolják, hogy ez az első dal, ahol a csapatmunka tökéletesen kiteljesedett, mindenki egyenlő részben vette ki a munkát belőle, ezért aztán jóval markánsabbnak is érzik, mint a korábbi dalaikat. A dalt élőben egyébként március 18-án mutatják be Dürer Kertben, az Underground United Fesztivál keretein belül.


rock metál hardcore hír lost continent



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása