2016.03.31. 13:09 – Lángoló

Hip-hop, hardcore, metál, klasszikus zene, filozófia – Itt van In Lak'ech új EP-je

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

fellegi_promo_3.jpg

Elkészült In Lak'ech új EP-je Harmadik fejezet / A kötelek megfeszülnek címmel, és ezt most be is mutatjuk itt a Lángolón. Az egyszemélyes csapatról azt kell tudni, hogy Fellegi Ádám áll mögötte, aki a hazai hardcore- és metálszíntér ismert dobosa és gitárosa volt olyan zenekarokban, mint a Bridge To Solace vagy a Newborn. Jelenleg ezt a hiphop-projektjét viszi teljes erővel, de itt is tetten érhető a zenei múltja. Ahogy Fellegi fogalmaz, az In Lak'ech

Ritmikus Magyar Költészet, zenei korlátok nélkül.

A szövegekben pedig 

elénk tárja nem túl pozitív véleményét politikáról, gazdaságról, vallásról, eltorzult társadalmi normáink fullasztó levegőjéről.

A szövegekről még azt írja, hogy nincsenek benne fifikás rímképek, helyettük az információátadásra törekszik, egyenesen bele az ember képébe. Ezt lehet lentebb meghallgatni.

 A 22 perces anyagon feltűnik Kris Norris is egy gitárszólóval, aki Joey Jordison volt Slipknot-dobossal csinálja a Scar The Martyrt, de a hardcore-rajongók örülhetnek Greg Bennick Trial-frontembernek is, aki a lemezen

felszólal a kizsákmányolás, az éhezés, a nélkülözés ellen.

Egyébként a Bridge To Solace These Maps Are Written With Blood című dalát is megidézi Fellegi a lemezen, amit a Riversound Productions stúdióban rögzített Práznek Tamás vezetésével. Április 1-től már minden platformon elérhető lesz a lemez, addig pedig itt lehet hallgatni.


premier metál hiphop hardcore hír rap fellegi ádám inlakech



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása