2016.04.04. 16:04 – dankógábor

Emberileg szerencsétlenek már akkor is rosszak voltak - Szörényi Levente az Omegáról

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Hogy ne csak így környezetéből kiragadva legyen itt a cím, idézem a Bors által közölt teljes szöveget:

Kóbor sok marhaságot tud összehordani, például azt, hogy ők azért nem lettek világhíresek, mert mi mentünk ki Angliába. A koncertszervezés is ne­hezen ment, végig az volt a halálfélelmük, hogy mi játszunk majd utoljára. Emberileg szerencsétlenek már akkor is rosszak voltak, egymást is marták.

Szörényi Levente ezt a hétvégén mondta a Rockmúzeumban tartott nyilvános beszélgetésen, amiről a Bors közölt hírt. A hangulat egyébként a beszámoló szerint nem volt rosszindulatú vagy dühös, inkább a humort és a baráti élcelődést lehetett érezni. (Fotó: MTI)

Azt is elmondta Szörényi, hogy Bródy János azért haragudott meg rá 1973-ban, mert mialatt ő lakóhelyelhagyási-tilalmát töltötte, az Illés mégis koncertezett. Azóta sem érti ezért Bródy miért haragudott meg, nem mondhatták le a már lekötött, sokat fizető bulikat csak azért, mert Bródy ironikusan dicsérgette a rendőröket egy miskolci koncerten és ezért kvázi lecsukták. Már csak azért sem mondhatták le a koncerteket, mivel akkor még nekik kellett kifizetni a teljes jegybevételt is.

Szörényiékre Koncz Zsuzsa is megsértődött, amikor a nagysikerű Rohan az idő után Kovács Katival kezdtek dolgozni, aki erős konkurenciája volt Koncznak. Az énekesnő állítólag a sanzonbizottság tagjaival akarta meghiúsíttatni a munkát, a konfliktust pedig Adamis Anna szövegíró simította el. A kapcsolat köztük azóta sem rendeződött igazán, mondta Szörényi, ennek ellenére simán el tudná képzelni, hogy együtt dolgozik Koncz Zsuzsával.


pop rock hír omega illés szörényi levente bródy jános kóbor jános koncz zsuzsa



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása