2016.04.14. 16:30 – Lángoló

Izelítő a Madárfogás konceptlemezéből

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

madarfogas01.jpg

Április 26-án jelenik meg a Madárfogás zenekar konceptlemeze, itt a Lángolón lesz a premierje. Ezt vezeti fel egy új dal, ami már amúgy a harmadik nyilvánosságra kerülő szerzemény az albumról. Az Űr - Elruház dalról így beszél Makay András frontember:

Az Elruház az egyik első dal volt amihez elkezdtem szöveget írni. Sokáig meg voltak belőle részletek, de kellett hagynom ülepedni pár hónapig, hogy véglegesen összeálljon. A történetben itt jutunk el arra a pontra amikor feltesszük magunknak azt a kérdést, hogy a tudásnak mekkora ára van. Minnél intelligensebb egy életforma, annál boldogtalanabb? Az ebből következő kérdés, hogy szemet tudunk hunyni a nyilvánvaló ténylek fölött? A dal második felében pedig megtörténik az egzisztencializmus és a nihilizmus szembeállítása. Következhet az egyik a másikból?

A lemezen amúgy kilenc dal lesz, amik egy történetszálat visznek végig, így a zenében és a szövegben is lesznek visszatérő motívumok. De ezt majd később teljes egészében lehet itt nálunk hallani, most itt egy dal róla.


premier rock hír madárfogás



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása