2016.04.14. 09:47 – dankógábor

Új szuperprojekt Mastodon- Queens Of The Stone Age- és At The Drive-In-tagokkal

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Troy Sanders, a Mastodon basszusgitáros-énekese úgy tűnik nem tud nyugodtan ülni. Van ugye neki a fő zenekara mellett a Killer Be Killed, most meg lett a Gone Is Gone. Ebben olyanokkal zenél együtt, mint a Queens of the Stone Age-gitáros Troy Van Leeuwen, az At the Drive-In-dobos Tony Hajjar illetve a gitáros-billentyűs Mike Zarin. Ráadásul ez már nem csak egy nagyszabású terv, hanem tény, méghozzá annyira, hogy dalrészlet is van.

A dal a nyáron megjelenő EP-n szerepel majd.

Egyébként nem Sanders hozta össze a projektet, hanem Hajjar és Zarin, akik 2009 óta dolgoznak közösen videójáték-zenéken. Van Leeuwen azután szállt be, hogy úgy gondolták többre is képesek, mint videójáték- és filmzenékre. Ennek ellenére az utolsó beszálló Sanders sludgemetálos stílusához hasonlít legjobb ez a harminc másodperc, de gondolom nemsoká hallható lesz a teljes dal, és többet tudunk majd.


metál hír gone is gone



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása