2016.04.15. 12:01 – Lángoló

Akár itt is végighallgathatod a Péterfy Bori & Love Band új lemezét

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

bori_n2a0007.jpg

Négy év után megjelent a Péterfy Bori & Love Band új nagylemeze, a Szédülés, rajta 11 dallal. Az új album az új tagsággal működő Love Band első közös munkája és ez az első olyan Love Band-album, amelyre a dalok többségének szövegét Péterfy Bori írta. A dalok szerzője és zenei producere Tövisházi Ambrus, ahogy az lenni szokott.

Világvégéről, szakításról, légiós harcosról, egy általunk kitalált dizájner-drogról, tombolásról és elásott szeretőkről szól az új lemez, amelynek A oldalán lendületes popszámok sorakoznak, a B-oldal pedig a torz mesék dalai”

- mondta Tövisházi.

A tavaly csatlakozott Nagy István gitáros-énekes és Gáspár Gergely dobos mellett további új alkalmi közreműködőkkel bővült a csapat erre az albumra: Nemes András (a Pluto és a Biorobot dalszerző-énekese) és a Love Band állandó szövegírói, Tariska Szabolcs és Lovasi András mellett a nyolcvanas évek Trabant zenekarának szövegírója és szellemi motorja, Vető János is írt egy dalt. Az első szám duettjében pedig a budapesti Fran Palermo zenekar dalszerző-énekese, Henri Gonzo énekel Bori mellett.

A borítót Stark Attila tervezte, a borítón szereplő kép a nemzetközi hírű fiatal fotóművész, Borsi Flóra műve.

 


pop hír péterfy bori & love band



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása