2016.04.20. 09:02 – dankógábor

Brian Johnson kénytelen volt kiszállni az AC/DC-ből

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

brian-johnson.png

Miután az AC/DC bejelentette, hogy másik énekessel fejezik be a turnét, rögtön elindultak a pletykák, hogy Brian Johnson nem is akart kiszállni, csak a többiek döntöttek így, a pénz miatt természetesen. Most maga az énekes tette rendbe a dolgokat, mikor kiadott egy közleményt, amiben lényegében mindent tisztáz.

A közleményben Johnson leírja, hogy mikor megtudta a diagnózist, illetve, hogy az orvosai azt tanácsolják ne lépjen fel többet, az volt karrierje legsötétebb napja. Ráadásul már a koncerteken is érezte, hogy nem stimmel valami, nem hallja jól a többieket, és ezzel már azt is kockáztatta, hogy a rajongók nem fognak egy 100 százalékos AC/DC-t kapni. Az orvosok nyilvánvalóvá tették számára, hogy valószínűleg többet nem tud fellépni arénában vagy stadionban, ahol a hangerő meghaladja azt a szintet, amit a hallása még elvisel.

Johnson elmondja, rettenetesen sajnálja, hogy csalódást okoz a rajongóknak, ő sem tudja elképzelni, hogy ne legyen részese az AC/DC-nek, jelenleg azonban nincs más választása. Az orvosai semmit nem ígértek, de mivel a stúdiózástól nem tiltották el, így dalokat még rögzíthet, illetve nem elképzelhetetlen, hogy javul majd a hallása, és akkor a színpadra is visszatérhet.

Az énekes arról semmit nem mond amúgy, hogy Axl Rose lett a helyettese, csak megköszöni Angus Young gitárosnak és Cliff Williams basszusgitárosnak illetve a rajongóknak a támogatást.


rock hír acdc brian johnson



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása