2016.05.06. 17:00 – Gnosis

Támadó jellegű funky - Umami Fétis-klippremier

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

nas.jpg

Ti tudjátok mi az az Umami Fétis? Kik csinálják? Az a helyzet, hogy szívesen segítenénk, de mi sem tudunk semmit. Csak azt, hogy ez a kisiklott hiphop zene nagyon adja. A csapat szűkszavú bemutatkozása amúgy ennyi:

A különleges alakulat két utolsó túlélője a Szakács (Vikó) és a Hentes (Kálmán) az életét próbálja rendezni a történtek után. Ám a félig ember, félig sáska aljas tudós Mr. Umami nem akar szemtanúkat hagyni…

A Támadó jellegű funky ugyan egy tavalyi szám és  a "Leves + második" című második EP-n kap majd helyet, most viszont egy igen kiváló vizuált is aláraktak a srácok(?), amit mindenkinek látnia kell. Ha ebből a számból nem lesz sláger idén, akkor kurvára nincs igazság a Földön!

Rap: Pádre (Kálmán), Toxik Avantgárd (Vikó)
Zene: Mr. Umami
Dob: Michael Zwecker

hiphop faja umami fétis



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása