2016.05.12. 18:00 – Lángoló

Progresszív, de táncolható - Itt van két Sorbonne Sexual-dal

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

sorbonnesexual.jpg

A Sorbonne Sexual Fáma című nagylemeze tavaly jelent meg itt a Lángolón. Azóta több kisebb fesztiválon is jártak, olyanokon, mint a bátorkeszi Borfesztivál, a Fishing On Orfű vagy az Ördögkatlan. Turnéztak ősszel-télen a 30Y-nal, most pedig arra vállalkoztak, hogy egybe feljátsszák a kislemezüket a Supersize-ban, ami a végeredményt tekintve egy videó EP lesz. A felvételeket Makay András (Fehér Hang, Madárfogás) készítette, a keverés/mastering részért pedig Beke István (Ivan and the Parazol) felelt. Alább erről az EP-ről lehet megnézni két új videót is, minimális dalkommentárral Karádi Gergő gitáros-énekestől.

Fájltól fájlig

Az Idő és az Ember örök mókuskerékharca neoindie felfogásban elmesélve. Felhívnám a figyelmet Rigó Marci barátom pszichohegedű betétjeire, melyek erősítik ezt az örök vívódást.

Kőbányáról Rózsadombra

Progresszív, de táncolható. Embersport, vagy sportember? "Mozogj vagy meghalsz!" - mondja apám, de én inkább jókat dohányzom. Ebben a dalban viszont a sprintek, a kocsma, a fekvőtámasz, a reggeli kávé és a vérnyomásmérő egy térbe és időbe jelenik meg.

Ez Ördögnyak dal klipje:


premier rock hír sorbonne sexual



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása