2016.05.19. 10:44 – dankógábor

Ma este Astronautalisszal és Ceschi Ramosszal ünnepli születésnapját a New Beat programsorozat

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

astronautalis.jpg

Ötéves a New Beat, és ezt most meg is ünneplik. Ezt írták a jeles alkalomból:

5 éve, 2011 tavaszán volt egy ötletünk, hogy valahogy feldobjuk a budapesti csütörtök estéket. Még abban az évben, május 19-én útjára indult a New Beat, kéthetente, ingyenes bulikkal, a Dürer Kertben. Sok minden történt azóta, sok minden megváltozott. Ugyan rendszeresek és ingyenesen már nem vagyunk, de számos külföldi és magyar művésznek biztosítottunk és biztosítunk lehetőséget, hogy felléphessen Budapesten és hazai fesztiválokon. Reméljük, hogy jó úton járunk és igyekszünk a jövőben is friss, minőségi zenét hozni nektek. Köszönjük nektek az elmúlt évek támogatását!

A születésnapon az az Astronautalis lesz a fellépő, akit számos alkalommal hozott már a New Beat Magyarországra, illetve aki most lemezbemutatót is tart. Az est vendége a szintén amerikai Ceschi Ramos lesz, majd hajnalig tartó buli várja a jegyvásárlókat. Mindezt tehát ma este, a Dürer Kert 041-es termében.


hír new beat astronautalis



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása