2016.05.26. 14:32 – dankógábor

Két hét múlva már nézhetjük is, milyen most élőben a Red Hot Chili Peppers

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

rhcpszines.jpg

Pont két hét múlva kezdődik az osztrák-magyar határon, Nickelsdorf (Milkóshalma) mellett a Nova Rock. Ha valaki ismeri a rockfesztivált, most gyanús lehet neki, hogy még csak csütörtök van, a buli pedig eddig mindig péntektől vasárnapig tartott. Igazából idén is így lesz, viszont lesz egy kvázi nulladik nap, amin már üzemel majd a nagyobbik színpad, olyan nevekkel, mint az Európában most először turnézó Puscifer, a Korn vagy a Billy Talent. Viszont a fesztivál kétségkívül legnagyobb idei neve a Red Hot Chili Peppers, akik öt nappal a The Getaway című nagylemezük megjelenése előtt lépnek fel itt.

A fesztiválra jelenleg is lehet akár napijegyet is kapni, a nulladik napra viszont csak bérlettel lehet bejutni. Egyébként pedig péntekre szombatra fele annyi a napijegy, mint a háromnapos bérlet, a vasárnapi belépő viszont már 15 euróval drágább, mint az előző két napi.

Tavaly volt egyébként eddig a legnagyobb változás a Nova Rock történetében, ugyanis kvázi egymás mellé rakták a két nagy színpadot, így megszűnt a félórás gyaloglás egyik helyről a másikra. Ez idén is marad ugyanígy, szóval aki sokat ingázik a két helyszín között, most sem fog túlzottan elfáradni. 

Ja, és persze a fellépők, a lényeg. Erről itt egy plakát:

novaplakat.jpg

Sőt, olyat is tudunk mutatni, hogy napi beosztás:

timetable_nr16_a4.jpg

Aki így sem tudná elolvasni, klikkeljen ide.


fesztivál hír nova rock



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása