2016.06.06. 09:43 – Lángoló

Aeterna - Így szól énekkel az Unaeon instrumentális dala, plusz még klip is van hozzá

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

unaeon.jpg

Az Unaeon zenekar alapvetően instrumentális zenét játszik, most mégis egy olyan dal premierje lesz itt a Lángolón, amihez ének is készült, méghozzá Máté István, a Stu33 létrehozója segítségével. Az Unaeon néven 2012 óta létező, de amúgy már 12 éves múltra visszatekintő zenekart egyébként Komáromi Kornél basszusgitáros, Philipp Ákos szólógitáros és Philipp Ádám ritmusgitáros alkotja.

A zenénkhez mi magunk írjuk a backtrackeket. Amellett, hogy rockzenében ez nem megszokott, rengeteg lehetőséget rejt magában, mivel olyan megoldásokat tudunk alkalmazni, amelyekre klasszikus zenekari felállásban nem lenne lehetőségünk. Szeretjük a tempós, groove-os rockzenét, az olyanokat, mint a Tool vagy a Deftones, a poliritmiát, mint a Meshuggah, a meglepő megoldásokat, így dalszerzés során mi is ezekre törekszünk.

Idén tavasszal készült el az Aeterna című daluk, amit Bodnár Péter (Zsiráf Szand) mixelt és masterelt. A dal instrumentális verziója mellé jóbarátjuk, Stu (stu33) segítségével rögzítettek egy vokálos verziót is, melyhez videó is készült, ez látható alább. A nyár folyamán folytatják a stúdiómunkálatokat, ősztől pedig indulnak koncertezni.

Itt van instrumentálisan is a dal:


premier rock metál hír instrumentális unaeon



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása