2016.06.07. 10:22 – Lángoló

Finn fészer rock Veszprémben

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

steven-seagulls-960x340-copy.jpg

Tuti, hogy röhögve fog csápolni idén Veszprémben az OTP Bank Utcazene Fesztivál közönsége, mivel a városba érkezik Finnország egyik legfelkapottabb zenekara, a Steve ’n’ Seagulls.  Ők azok: 

Az utcazene fővárosává válik július 20-23 között ismét Veszprém, ami idén - a finnugor rokonnyelvű népek összetartozását hirdető nemzetközi kulturális projekt keretében - a Finnugor Kulturális Főváros is egyben. Ez alkalommal az utcazene szervezői a “közelmúlt legnagyobb finn fészer rock durranását” is elcsábították az Utcára, ahol a világ legismertebb csapatainak dalait – mások mellett - az AC/DC Thunderstruckját, a Led Zeppelin Black Dogját vagy a Metallica Nothing Else Mattersét is előadják dobbal, bendzsóval, nagybőgővel, mandolinnal és harmonikával újraértelmezve.

Aki pedig a “fűnyírós-traktoros” banda – és megannyi külföldi fellépő - mellett szeretne még Veszprémben utcára kerülni, június 10-ig jelentkezhet. A jelentkezők közül a 20 kiválasztottat Veszprém vendégül látja, számukra naponta kétszeri étkezést és szállást biztosít, illetve a legjobbakat 1 000 000 Ft összdíjazásban részesíti: 500 000 Ft sorsáról a háromtagú szakmai zsűri dönt, 500 000 Ft-ot pedig a fesztivál közönsége ítél oda az általuk legjobbnak választottnak.

Jelentkezni a zenesz@utcazene.hu, illetve a 8200 Veszprém Brusznyai u. 2. címeken lehet látható és hallható bemutatkozó anyag kíséretében.


fesztivál hír veszprémi utcazene fesztivál



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása