2016.06.14. 15:35 – Szponzorált Tartalom

RockPart '16 Fesztiválkvíz - Nyerj páros belépőt és backstage-túrát!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

rockpart_fesztivalkviz_2016.jpg

Olvasóink talán emlékezhetnek rá, hogy a nyári fesztiválszezonban rendszeresen csináltunk korábban is kvízjátékokat fesztiválbérletekért és más nyereményekért. Idén sem lesz ez másképp a Borsodi RockPart Fesztivál és a Monster jóvoltából. Olvass tovább, válaszolj néhány egyszerű kérdésre, és nyerj fesztiválbérletet az idei RockPartra!  

Most induló kvízjátékunkban három páros fesztiválbérletet, valamint backstage-túrákat nyerhettek. Ehhez az első fordulóban válaszolnotok kell néhány nem túl nehéz kérdésre (legalább hétre helyesen). A megfejtéseket június 20-ig, azaz jövő hétfőig várjuk. Ha legalább a kérdések felére helyesen válaszolsz, van esélyed arra, hogy idén egy barátoddal, vagy épp életed párjával közösen ingyenes bérletet nyerj a Balaton parti metálos nyaralásra. További információk a jatek@langologitarok.hu e-mail címen. Játékra fel, legyetek idén a Monster és a Lángoló Gitárok vendégei a RockParton, és nézzetek meg egy rakás kitűnő zenekart ingyen! 

 


fesztivál szponzoráció kérdőív nyereményjáték monster rockpart fesztiválkvíz balatomszemes



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása