2016.06.26. 19:18 – Hirdetés

Cigány punkos keddi őrület Gogol Bordellóval a Barba Negra Track-ben

Nyerj páros belépőt a bulira!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

gogol-bordello-robert-shami-e1458749556707.jpeg

Színes kavalkádi forgatag, pergő ritmus, őrületes hangulat, június 28-án érkezik a Barba Negra Track-be a cigány punk király, Eugene Hütz és a Gogol Bordello. Ha régóta vágysz egy olyan bulira, ahol a vidámság és az élet-szeretet 200 százalékon pörög, ahol már az első taktust meghallva egyből ütemes lábdobolásba kezdesz, ahol a tánc kötelező kellék, mert a muzsika hallatára senki sem tud ellenállni, hogy táncra ne perdüljön, akkor ez lesz a te nagy estéd.

A balkáni véna és a New York-i underground színtér együttes hatására alakult ki ez a sokszínű zenei világuk. Koncertjeiken cirkuszba illő mutatványaikkal, színházszerű előadásaikkal és kifogyhatatlan energiájukkal az ujjaik köré csavarják a közönséget.

Ha tehát szívesen részt vennél egy hamisítatlan balkán lagziban, ahol a cigányzene inspirálta dallamok, a hegedű, a szintetizátor és olykor a szaxofon közös játéka keveredik a punk zenével, egy óriási show-műsor keretében, akkor ott a helyed a közönség első soraiban. 

Annál is inkább, mivel előttük a Pannonia Allstars Ska Orchestra lép fel, akik önálló jogon is felléphetnének ugyanitt, de most a Gogol Bordello előtt melegítik úgy be a közönséget, hogy a főzenekarnak igyekeznie kell majd utánuk.

JÁTÉK!

Ha jatek@langologitarok.hu email címre, Gogol Bordello-játék tárggyal elküldöd nekünk, hogy Eugene Hütz frontember melyik országból származik, akkor a Barba Negra Track jóvoltából nyerhetsz egy páros belépőt az őrült bulira.


punk ska gogol bordello cigány paso



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása