2016.07.02. 15:05 – Hirdetés

Amikor tudod hogy álmodsz, de nem akarsz felébredni - Konyha koncert a Barba Negra Trackben

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

konyha.jpg
Legnagyobb önálló nyári koncertjét adja jövő szerdán, azaz július 6.-án a Barba Negra Trackben a Konyha zenekar, ahogy ők mondják: az utolsót "kétlemezes" zenekarként. A csapat ugyanis a napokban kezdi el harmadik, minden eddiginél eklektikusabb és ütősebb lemezének felvételeit Jumo Daddy és Dorozsmai Gergő produceri közreműködésével. További részletek a hajtás után! 

"A Barba Negra Track-beli bulink az idei nyár talán legfontosabb Konyha koncertje." - mesélte Szepesi Mátyás énekes-gitáros. - "Ha minden a terv szerint halad, ez lesz az utolsó önálló koncertünk kétlemezes zenekarként, lévén nyakig vagyunk a harmadik album munkálataiban." Ennek örömére a csapat eljátssza mindkét eddigi lemezét elejétől a végéig - a 2012-es "Konyhanyelv" és a 2014-es "Elmentek a szörnyek" valamennyi dala elhangzik majd az este folyamán.

A fesztiválszezon extra energiákat szabadít fel a zenekarban. "Hihetetlen flow-élményt jelentettek az eddigi fesztiválkoncertek: a közönségünk nagyon szeret énekelni, mi pedig nagyon szeretjük amikor énekelnek. Néha úgy érzem magam éneklés közben mint amikor tudod hogy álmodsz de nem akarsz felébredni." - mesélte a frontember.

A készülő harmadik album még a korábbinál is eklektikusabb lesz: három zenei irány, a country/folk, a funk illetve a zúzós gitárzene köré csoportosulnak a dalok, de a stílusok jegyei egy-egy számon belül akár összemosódva is. Az alapokat a csapat szokásához hűen élőben, együtt, egy légtérben játszva veszi fel, és minden korábbinál nagyobb hangsúlyt fektet az ütős megszólalásra. "Azt érezzük, egy csomó szempontból tudatosabbak voltunk és mélyebbre mentünk az előkészületek során és ez hallatszani is fog. Szövegek terén továbbra is a szív hangjai dominálnak, de itt is igyekeztünk feszegetni a határainkat, sok meglepő új dolog lesz az új korongon." - mondta Szepesi Mátyás.

A Barba Negra Trackben a brit hatásokat mutató gitárzenében utazó Somebody Call 911 zenekar nyit a Konyha előtt. "Somebody-ékkal a Hard Rock Rising tehetségkutató elődöntőjében hozott minket össze a sors. A döntőt ugyan mi nyertük, de szerintünk ha nem ejtjük ki őket egy körrel korábban, ők nyerték volna :) Nagyon jó estét töltöttünk együtt, jó lesz megismételni!"

További információk a koncert Facebook-eseményén


hirdetés programajánló koncert konyha barba negra track



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása