2016.07.07. 16:00 – Gnosis

Kozmikus fekete spirál - egy újabb Inquisition-dalpremier

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

inquisitionband-finals-1-5_philpetrocelli.jpg

Bloodshed Across The Empyrean Altar Beyond The Celestial Zenith címmel augusztus 26-án jelenik meg az Inquisition hetedik nagylemeze, ahogy arról már korábban beszámoltunk. Az akkor beharangozottt Wings Of Anu dal egy jó kis zakatolós, klasszikus black metal tétel volt, a most bemutatandó szám (Power From the Center of the Cosmic Black Spiral) pedig inkább a (szintén tipikus) belassított, vonszolós, menetelős feketeség. Dagont élmény hallgatni mindig ezzel a karcos károgással, és egyelőre úgy tűnik, hogy a dalok is egész élvezhetőek, kellemes hallgatni azokat. Várjuk az új lemezt és kész.

A zenekar ismét fellép a Barba Negrában október 25-én, a Rotting Christ, Mystifier és Schammasch gyűlöletes kompániájával együtt.


black metal inquisition dalpremier



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása