2016.07.11. 12:22 – dankógábor

Még idén megjelenik 12 Omar Rodríguez-López-szólólemez, itt egy dal az elsőről

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

omarrl.jpg

Pedig én azt hittem, hogy az At The Drive-In, a Bosnian Rainbows meg az Antemasque gitárosa lenyugodott. 2013-ig a Mars Volta anyagai mellett 26, hol teljesen hallgathatatlan, hol egészen popos szólólemezt adott ki, de ott hirtelen megtorpant, és nem jött több különutas zene tőle. Hát most jön. Szerződést kötött Mike Patton Ipecac kiadójával, és még 2016-ban megjelenik 12 szólólemeze. Igen, kéthetente jön egy album az év végéig. Mondjuk azt hozzá kell tenni, hogy a zenék pont abban az időszakban születtek, mikor Lopez a legtermékenyebb volt, tehát 2008 és 2013 között, szóval lehet azóta leállt tényleg a sorozatgyártással, és csak az akkor beragadt cuccokat adja most ki.

Lopez most amúgy az At The Drive-In-re a Bosnian Rainbowsra koncentrál leginkább, a pár éve elindult Antemasque most váratlanul leállt, holott a legutóbbi koncerteken szinte csak eddig nem hallott dalokat játszottak. Igazából nem nagyon lehet követni most sem, hogy mit miért tesznek legfőbb harcostársával, Cedric Bixler-Zavala énekessel együtt. Lopez eddig két budapesti fellépést mondta le. Egyet szólóban, egyet az Antemasque-kal. De egyébként az At The Drive-In is elég sűrűn beleszalad koncertlemondásba. Mindegy, a lényeg, hogy most jön egy rakás eddig nem hallott dal, mint például ez is itt alább:


rock hír omar rodriguez lopez



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása