2016.08.04. 14:11 – Gnosis

A Cult még oké, az Anthrax is oké, a Megadeth is belefért, na de ez már több a soknál!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

eht_9.jpg

"A The 69 Eyes sajnos súlyos családi betegség miatt ma lemondani kényszerült a szombati fellépését." írja facebookján a Fezen, és a dühös/csalódott rajongók szemmel láthatóan nem kímélik a szervezőket.

Döbbenten ülök a csendben. A szívem zakatol, furán áramlik a vér a fejembe, lüktet és elcsendesül az érzés. Most a karom kezdett el zsibbadni. Nem jönnek a szavak, elakad a nyelvem. Csak azért nem öltözöm most feketébe, mert eleve feketében vagyok. Minden olyan értelmetlenné vált. Hideg, halotti csend telepedik a szobámra. A fekete csipkekesztyűm is elszakadt. Miért történik ez? Miért pont velem? Sivár és kiüresedett lett a lelkem. Mindenkinek jobb lesz ha kivetem magam az ablakon inkább és véget ér a nyomorúságom és a soha nem múló szenvedésem:

1024px-szekesfehervar_szent_anna_kapolna_rozsaablak.jpg


the 69 eyes fezen



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása