2016.09.11. 13:11 – Lángoló

Nem ment szélnek az Intim Torna Illegál háromnegyede, csak kilépett egy tag

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

itiminuskiss.jpg

Volt ugye délelőtt az a hír, hogy az Intim Torna Illegálból kilépett Kiss Sándor basszusgitároson kívül mindenki. Akkor már jeleztük, hogy a kilépett tagok is kiadnak majd egy közleményt, ami itt is van. Ebből kiderül, hogy ők nem is léptek ki, és folytatják tovább Kiss nélkül. Magyarán, ha most mindkét tag ragaszkodik a saját verziójához, akkor két Intim Torna Illegál van. De itt a Dorogi Péter énekes, Nádasdi János gitáros és Gálos Ádám dobos által kiadott hivatalos közlemény

Intim Torna Illegál 9/11-e

Döbbenten láttuk az Intim Torna Illegál facebook oldalán a vasárnap reggeli bejegyzést, melyet a zenekar korábbi tagja, Kiss Sándor tett közzé, visszaélve az Intim Torna Illegál nevével. Tekintettel az általa terjesztett, valótlan és félrevezető információkra, ezúton szeretnénk röviden tisztázni, mi is történt a zenekar körül az elmúlt időszakban.

Mindenekelőtt szeretnénk a rajongókat megnyugtatni, hogy a zenekar oszlopos tagjai nem váltak ki, ellenkezőleg: Kiss Sándor nélkül folytatjuk tovább. Sándor - legnagyobb sajnálatunkra - az elmúlt időszakban olyan magatartást tanúsított, amely sem a zenekar szellemiségével, sem az egymás iránt érzett tisztelettel nem egyeztethető össze.

Kiss Sándor a fentiek ellenére jelenleg egy személyben kezeli az Intim Torna Illegál facebook oldalát, hiszen 3 hónappal ezelőtt kitiltotta onnan a zenekar tagjait. Az azóta ott megjelent bejegyzések - beleértve a ma reggelit is - nem a hivatalos zenekari álláspontot képviselik, hanem Kiss Sándor egyszemélyes véleményét, kommunikációs hadjáratának részét képezik.

A jó hír, hogy Janó, Peti és Ádám együtt folytatja a munkát és hamarosan újra találkozhatunk a koncerteken.

Intim Torna Illegál zenekar

Szóval egyelőre nem tiszta, hogy a következő, már lekötött koncerteken ki fog fellépni Intim Torna Illegál név alatt. A fenti trió? Vagy a Kiss Sándor vezette teljesen új zenekar?


pop rock hír intim torna illegál



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása