2016.10.03. 10:49 – Lángoló

Gerillavideó a Deák tér felett - Itt egy új Drastik Putto-dal és -klip

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

drastik_putto_pressphoto.jpg

Felnyitom én címmel október 10-én jelenik meg a Drastik Putto zenekar új albuma, aminek a lemezbemutatója október 22-én lesz az Akváriumban, de előtte persze már dalokkal is lehet készülni a bulira. A Mohaember például megkapta a legjobb animációnak járó díjat a Klipszemlén, illetve most itt a Bajdal, aminek ez a premierje is a klippel együtt.

Legújabb, klipszerű produkciójukat Budapest belvárosában forgatták, a Deák Ferenc tér legtetején, egy toronyban. Mivel ismerősök révén jutottak fel oda, megdöbbenve tapasztalták, hogy néhány snitt leforgása után két lakó kiabál velük alulról, hogy azonnal jöjjenek le onnan.

Igen körülményes volt felvinni a cuccokat a tetőrendszer legmagasabb pontjára. Öten álltunk egymás alatt egy elég ingatagnak tűnő létrán, és adogattunk fel a hangszereket és a szükséges kellékeket. Ez persze nem annyira érdekelte a tető alatt lakó párt, akik azonnal követelték, hogy másszunk le. Hála égnek sikerült felvenni egy klassz verziót, úgyhogy jó érzéssel távoztunk

- mondja Mihalik Ábel a már-már gerillaakciónak tűnő forgatásról, amelynek elkövetője - akárcsak az előző live videó esetében - Todoroff Lázár volt.

A négy éve működő Drastik Putto első lemeze,a Bosszúból galamb, után a másodikat Mihalik sokkal lényegre törőbbre ígéri, és határozattan kijelenti: jól fog állni neki a színpadon, mert ma a víziója sokkal kézzelfoghatóbb önmagáról, mint a zenekar 2012-es indulásának idején.

A poszt megjelenését az NKA és a Cseh Tamás Program támogatta:

cstp_logo.jpg


premier hír drastik putto



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása