2016.10.17. 11:00 – Lángoló

Kóbor kutya az Éva Presszóban

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

evapresszo.jpg

Az Éva Presszó Nyitva című lemezének második videóklipje, a könnyed nyári Pauza után egy egészen más hangulatot ragad ki mindennapjainkból. Így írják le nekünk a klipet: 

Egy pohár. Egy hamutál. A lakótelepi éjszaka holdra vonyító csöndje. És te, ott a sötétben, egyedül, a fejedben csaholva kavargó gondolatokkal. Ismerős? Mi ez az örvény a fejünkben, mikor már mindenki alszik, csak mi nem? A modern ember magánya? Idegenség, félelem, szeretetéhség? A szöveg, a zene és a képi világ, mely Peter John Kiss munkája, a “Nyitva” lemezcímhez híven nem ad konkrét válaszokat. A montázsszerű filmbejátszásokból, hangulatképekből és a zenekar ismeretségébe tartozó képzőművészek felvillanó festményeiből viszont mindenki összerakhatja a saját kóbor kutyáját. 

Vígh Éva, az Éva Presszó énekesnője szerint ez az élő koncertek egyik legkedveltebb dala.

A hétköznapok kis tragédiáiról vagy örömeiről mesélünk. Szeretek történetekben feloldódni és általuk feloldozódni. Ha pedig a közönséggel is ez történik, az a legnagyobb öröm. A Kóbor kutya története az emberek gazdátlanságáról szól – és mégis közösségi élményt teremt.

Ez pedig a klip:

A poszt megjelenését az NKA és a Cseh Tamás Program támogatta:

cstp_logo.jpg


pop rock hír éva presszó



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása